Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kidolgozott férfitesteket a fociközvetítésekbe!

A Jillz cidermárka itthon nem különösebben ismert, talán a lányok között vannak olyanok, akiknek az emlékezetében megragadt ez a lötty. Ez nem is csoda, mivel főleg őket célozza meg az ital a reklámjaival. Nem is olyan rég szaladt körbe a neten egy kifejezetten nekik készített reklámfilm, ami megdöntötte az egy reklámban feltűnő legtöbb kockahasú jópasi rekordját, amelyet azóta is behozhatatlanul tart. Most is maradtak a férfi felsőtesteknél, mint fő kampányelemnél, csak most az egészet a focivébé szemszögéből vizsgálták meg. Mert mit csinál majd a legtöbb nő a meccsek alatt? Unatkozik és a félidőben elalszik. Az egyetlen dolog, amiért érdemes lenne nézniük a meccseket, azok a jó pasik. Persze a jóképű focistákat nézegetni nem rossz, de hát mégis az lenne az igazi, ha a kidolgozott felsőtestük is látszana.

Azzal persze nem mennek sokra, ha Rooney vagy Crouch dobja le magáról a nemzeti színű textilt, de egy céronaldós mellizom, egy fernado torreses bicepsz vagy egy david villás felsőtest látványa azért kárpótolhatja őket a másfél órányi labdakergetésért. Illetve csak kárpótolhatná, hiszen a gonosz, hímsoviniszta FIFA nem betiltotta a gólörömnél a mezledobást? Szerencsére az EL döntőben Forlán megfeledkezett magáról, és trikóját a feje fölött pörgetve örült a góljának, de ezt a bíró köteles minden esetben egy sárga lappal jutalmazni, ami visszatartja a sok jótestű játékost attól, hogy a hölgyeket megörvendeztetve a mezétől megszabadulva ünnepeljen. Helyettük emeli fel a szavát a Jillz, és a nem létező kezdeményezés élére állva azt követeli a futballszervezettől, hogy törölje el ezt az értelmetlen és nők milliónak életét megkeserítő szabályt. Én támogatom a kezdeményezést, amennyiben annak hatályát a női focimeccsekre is kiterjesztik, vagy akár kötelezővé teszik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr51997626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vijjjola 2010.05.16. 09:08:07

Hol kell aláírni???

Báár, én nő vagyok és szeretem a focit...van 2 bratyóm, szóval nem nagyon babáztam gyerekkoromban, mi fociztunk.

vijjjola 2010.05.16. 09:10:05

Hol kell aláírni???

Bááár...én nő vagyok és szeretem a focit....van 2 bratyóm, szóval nem sokat babáztam gyerekkoromban...mi fociztunk :)

Opinion 2010.05.16. 10:04:24

4 évente van 1 hónap FOCI VB. Ráadásul olyan csatornán, amit amúgy a kutya sem néz. Emellett folyamatosan adják a többi csatornán, a hét minden napján a Szex és New York, Született Feleségek, Doktor House és hasonló szarságokat...

Könyörgöm... Ne sajnáljuk már a nőket...
Inkább a férfiakat kellene, amiért folyamatosan valamiért tekintettel kell lennünk a nőkre... Nekem már ez a kurvára unalmas.

Ez a poszt nem időszerű... 20 évet lemaradtál barátom.

2010.05.16. 10:19:23

A legidegesítőbb dolog, amikor lemész egy kocsmába szittyózni meg meccset nézni.
Belépsz, mindenütt haverokat látsz, akik söröznek, és egyszer észreveszel egy asztalt tele csajjal.
Na, abból lesz az ha éppen a buzifejű Céronáldó-t mutatják, akkor jön a visítozás meg sikítozás.

Ennél idegesítőbb talán nincs is!!!

Dr. Kward 2010.05.16. 10:48:57

Vannak azért olyan férfiak, bőségesen, akiknek a foci iránti érdeklődését az efféle szurkoló csaj válogatások jobban felerősítik, mint maga a foci)
ftcsz.blog.hu/2010/05/13/bliga_28_fordulo_dtvk_szurker_nunik_iwiw

Lehet a csajoknak a VB alatt ezekkel a faszikkal kéne ismerkedni, őket nem köti majd le annyira a játék, több idejük maradhat így a játékra)))!

kacce 2010.05.16. 10:59:17

Aláírom. Sőt, ha kiterjesztik a női focimeccsekre, akkor azt is :)

AncsaT · http://ancsat.blogspot.com/ 2010.05.16. 12:40:14

Opinion: Tekintettel lenni a nőkre? Mire gondolsz? Hogy nem finghatsz az ebédlőasztal mellett, vagy, hogy nem hugyozhatod le a kapufélfát? Nem vagy időszerű, lemaradtál egymillió évet. :-)

Szavaztam volna, de a holland nyelvű oldalon fogalmam sincs, hova mit kell.

Opinion 2010.05.16. 14:35:43

@AncsaT: Te elolvastad egyáltalán amit írtam?

Vagy csak írogatod a hülyeségeket?

AncsaT · http://ancsat.blogspot.com/ 2010.05.16. 15:25:20

@Opinion: Kedves Opinion. Először is: Bekaphatod.
Másodszor meg elregélheted, miért kéne téged sajnálnom, milyen szörnyű igazságtalanságot szenvedsz el, annak következtében, hogy tekintettel vagy a nőkre.

tanita · http://ingyenholmik.blog.hu 2010.05.16. 16:26:32

úgy érzem magam, mint egy kisgyerek az édességboltban :)

Opinion 2010.05.16. 16:52:57

@AncsaT:

Hát te érvelésben eléggé gyenge vagy.

Mondom, hogy nem olvasod el... Vagyis szerintem nem vagy képes megérteni a lényegét, annak amit írok.

Nem haragszom. Sajnállak csak ;)

AncsaT · http://ancsat.blogspot.com/ 2010.05.16. 18:19:26

@Opinion: Te meg a lényeg kiemelésében vagy gyenge.

Azt fel sem tételezem, hogy úgy vélnéd, a nők iránti előzékenységből nyomnak foci közvetítések helyett nyálas sorozatokat az adók. Mert ez kőkemény számítások eredménye. Elsősorban reklámokat adnak, és azt nézik, hogy két reklám közt mit kell betenni, hogy ne álljon fel a nép a képernyő elől. Meg, hogy mikor kell betenni, ki mikor cselleng a tvkészülék közelében. Szóval nem a nők kedvéért, hanem a bevétel maximalizálása miatt vannak ott és akkor az egyes műsorok, ahol és amikor vannak.

Mást meg nem találtam a postodban, amire gondolhattál volna. Én sem haragszom, viszont nem is sajnállak. :-)

Liz@Bunny 2010.05.20. 08:20:53

kiesett a kezemből a kávéskanál... :))
Az egyetlen probléma, hogy nálam maximum azt érné el, hogy beállítanám az ébresztőm a félidő kezdetére, majd izmos és nedves férfitestekről szóló mesésebbnél mesésebb álomba szenderülnék ismét... :)Mindenesetre figyelemre méltó üzenet.:)

Bajnok · http://bajnok.blog.hu 2010.05.20. 16:00:48

Az ötlet jó.

Mint magánember viszont don't like. Ha valaki nem a foci miatt nézi a focit, akkor ne is nézze (hű de gyönyörű mondat), mert az csak idegesítő.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása