Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A legjobb balesetmegelőzési kampány! - fordítás

"Ha az élet egy verseny, vajon hol van a célvonal? És kivel versenyzünk? Van díj az első helyért? Mi van ha kicsit hamarabb érünk a végére? Ha rohanunk csak az élet felületét súroljuk. De az emberek nem erre lettek tervezve. Előbb vagy utóbb összeomlunk. Hogy felvegyük a ritmust ezzel a rohanó élettel a testünk vegyi anyagokat enged ki, melyek növelik az adrenalint, a szívverésünket és a vérnyomásunkat. Ezek felelősek a fogcsikorgatásért, az alvászavarért, a cukros ételek iránti vágyért, a fejfájásért, a stresszért, a gyakori megbetegedésekért és a szexuális étvágy csökkenéséért. Hosszútávon pedig egyenesen száguldunk a szívbetegségek, a szexuális zavarok, allergia, cukorbetegség, gyomorproblémák, depresszió és más, kimondhatatlan nevű betegségek felé. 

De amint lassítunk, ráébredünk arra, hogy az életnek van egy természetes tempója. És ez nagyon jó. Lelassulunk egy olyan ütemre, ami mindig is ott volt. Az élet sokkal gazdagabbá, élvezetesebbé és teljesebbé válik. Csinálhatunk több dolgot is, de amit csinálunk, az legyen jó! Lélegezzünk! Mikor volt rá példa, hogy igazából lélegezz? És itt nem a légzőrendszered kielégítésére gondolok, hanem a valódi lélegzésre. Egy jó mély lélegzetre, mellyel eljutunk a nagy következtetésre, majd kiengedjük. És újra, újra és újra – amíg el nem áraszt a nyugalom. Képzeld el milyen lehet így az élet! Szóval miért is nem lassítottunk ezelőtt? Ha félsz, hogy az élet elragad magával, akkor tévedsz. Az élet az, ahol éppen vagy és amit éppen csinálsz. (És most. És mos.)
 
Tegyük fel, hogy két autó ugyanazon az úton halad. Az egyik gyorsan hajt, a másik relaxál és betartja a sebességkorlátokat. A gyorshajtó feszülten teszi meg útját, s közben attól fél, hogy elkapják a zsaruk, vagy lefényképezik a kamerák. A másik élvezi az utat. A gyorsabbik ér először a lámpához, de csak azért, hogy a normál tempójú sofőr beérje ott. Van egy hely, ahol mindannyian jó tempóban élvezhetjük az életet. Tekints úgy az autódra, mint egy menedékre, és zárd rá az ajtódat a gyorsaság világára! Ha elindulsz, hagyd magad mögött a gyorsaságot! Ha harcolunk a forgalommal, csak veszíthetünk.A vezetés nagy öröm is lehet, ha nem úgy tekintünk az életre, mint egy versenyre.  Úgyhogy lassíts le és élvezd az utazást!"
 

Címkék: közlekedés autó tcr

2011.03.22. 10:44 Exo Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr382761595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása