Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A világ legnagyobb söre

A Carlsberg kapcsán legutoljára a sörmárka mozis ambient akciója miatt írtam, ám azóta eltelt majdnem fél év. A nagy kihagyás után most azonban újra felbukkant a dán sör neve a külföldi reklámos oldalakon, mégpedig egy óriási keresztelő kapcsán. Mivel a Carlsberg lett az F.C. København focistadionjának fő szponzora, a marketingesek úgy gondolták, hogy egy rendhagyó "koccintással" ünneplik meg a különleges eseményt. A stadion c-közép szektorához ugyanis egy gigantikus sörösüveget vágtak hozzá, ezzel felavatva a Carlsberg-tribünt. Bár a nemzetközi bloggerek nincsenek meggyőzve az akció hitelességéről, szerintem valódi üveg volt, valódi sörrel. Ha így volt, akkor valószínűleg már a szomjas drukkereknek sem kellett kimenniük a büfébe. Ti mit gondoltok?

Címkék: reklám sör carlsberg

2012.02.27. 09:00 Exo 7 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr744211786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fazakas F. János 2012.02.27. 16:26:03

Sajnos csak effect. :) 1:08-nál látszik amikor a kamera felett elsuhan a sör, hogy csak egy fél literes palack van közelről filmezve. A lelátóhoz csapódás pedig tök valósághűnek tűnik de sajnos a 2 motor amivel fel lett húzva egyenként 1 tonnát bír el(ilyenekkel dolgoztam évekig) szóval összesen két tonna, ez az üveg viszont ha igazi lenne kóstálná a 200 tonnát :D :D :D

Tepsifan · http://kephatas.blog.hu 2012.02.27. 17:27:43

Szerintem is trükk, már a fenti kivágott képen is látszik, hogy olyan furcsán porzik a tréler kereke, és miért nincs oldalról kiékelve az üveg? Ezt így nem túl biztonságos szállítani. Arról nem is beszélve, hogy milyen statikai elváltozásokat okozhat egy ilyen "csapatás" esetleg ha cukorüvegből készült a palack, még talán nem vészes, de az meg nem igazi üveg. Valószínűbb hogy egy makettnek csaptak egy sima üveget, de még valószínűbb az animáció!

Ovecskin 2012.02.27. 18:39:14

a calsbergnek nagyon fasza reklájai vannak, érdemes a régebbieket is megnézni. jópofák a dánok.

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2012.02.27. 19:27:42

Egy ekkora üveget sokkal komolyabb támasztással kellene szállítani. Így kanyarodik egyet a sztrádán, és stadion helyett szántóföldet avatnak.

bobbafet 2012.02.27. 21:10:15

Ráadásul egy ekkora tömegű tárgy észrevehető károkat okoznak az építményben is... És valahogy az üveg maradványai is eltűntek.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása