Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Így veri be egy férfi

Férfiasan bevallom, nem vagyok az a kimondott ezermester típus. Nem szoktam szerelni, bütykölni és barkácsolni, ám ha mégis úgy hozza a sors, mindent megteszek a siker érdekében. Általában nem is kell túl sok, hiszen nekünk “amatőröknek” sokszor egy szög beverése is olyan fantasztikus élmény nyújthat, mint az alant látható reklámfilmben a főszereplőnek.

A német Hornbach barkácsáruház varázslatos videójában egy ilyen tökéletes pillanat szemtanúi lehetünk. A pillanaté, mikor csak férfi és szög létezik – na meg néhány kíváncsi őz, repkedő angyalok és egy stadionnyi ember. A fantasy elemekkel operáló szpot annyira zseniális, hogy legalább háromszor megnéztem egymás után. Ráadásul visszaköszön benne a pár évvel ezelőtti Végtelen ház reklámfilm különös hangulata is, ami csak hab a tortán. Biztos vagyok benne, hogy kapni fog pár reklámdíjat ebben az évben. Ti mit gondoltok róla?

 

Címkék: reklám film

2012.03.13. 09:00 Exo 7 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr834313010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása