Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem elég izgalmas az életed?

Akkor adj hozzá egy kis drámát! Tegnap már írtam egy olyan kampányról, ami a mostanában oly népszerű kandi kamerás alapszituációra épül. A Tic-Tac ötlete a szájszag pusztító hatására épült, a bepalizott járókelő azt nézhette végig, ahogy kipusztul körülötte a fél város. Ezúttal egy frissen induló csatorna a TNT dobta fel egy belga város álmoskás főterét. A tér közepén egy nagy piros gombot állítottak fel, amire egy nyíl mutatott, jelezve, hogy ha valaki szeretne egy kis drámát az életébe, ezt kell megnyomnia. Nemsokára volt is jelentkező, aki bevállalta a dolgot, aminek következtében magára szabadította egy egész estés tévéadás szereplőgárdáját.

Volt itt híradós katasztrófa mentővel, balesettel, filmbe illő lövöldözős jelenet, bikinis csaj motoron, majd a végén egy amerikai focicsapat érkezett, hogy eltakarítsa az utolsó áldozatot. A gyanútlan járókelő meg kissé megilletődve nézhette maga körül az elszabaduló őrültekházát, amíg meg nem jelet a házfalon a felirat, amely az új tévétársaságot hirdette, amely egyetlen gombnyomásra elhozza a napi drámaadagot mindenkinek. Nekem nagyon bejött, dráma lenne, ha nektek nem tetszene!

2012.04.12. 08:00 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr824385891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása