Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bepisilős modellek

Rendkívül provokatív reklámkampánnyal sokkolja az angol népet a Harvey Nichols luxusruházati áruház, melynek flyerein és DM eszközein bevizelt modelleket láthatunk. A felettébb gusztustalan ötlet egy egyszerű angol kifejezésből ered, amely szabad fordításban így hangzik: “Próbáld meg visszatartani az izgalmadat”. A headline ugyebár egy olyan leárazásra utal, ahol be fogsz pisálni a gyönyörű portékáktól, csak bírd kivárni míg eljutsz az áruházba. 

Azt gondolom, hogy a kampány mindenképpen egy üde (szín)folt a hasonló reklámok piacán. Leginkább az ugrik be róla, mikor kiskoromban bajuszt és szemüveget rajzoltam az unott fejű, bambán pózoló modelleknek – bár a pisire valamiért sosem gondoltam. Mindemellett a printek kétség kívül zavaróak és bántóak lehetnek bizonyos embereknek, és emiatt nem szabadott volna kiadni őket. A reklamáló angolok máris támadást indítottak az erkölcstelenséggel szemben, melyre a Harvey Nichols szóvivője csupán annyit mondott: ők csak humorosan akarták képileg megragadni a kiárusítás okozta izgalmat. A kampány tervezése közben és előtt is pozitív visszajelzéseket kaptak a közösségi médiából.

A probléma valószínűleg ott van, hogy nem csak fiatal és szabad szellemű rajongók, hanem idősebb emberkék is megkapták a postaládájukba a reklámanyagot. 

 

Címkék: reklám print botrány

2012.06.11. 12:00 Exo 6 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr604579252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imurai 2012.06.11. 16:30:37

Akik magukra vették az inkontinenciával viccelődő reklámanyagot. Hát sorry my darlings, ahogy az angol mondaná, the joke's on you!

mamasita 2012.06.11. 18:06:19

a pisi még hagyján,de szarok a ruhák

egygrafikus 2012.06.12. 12:11:44

A Harvey Nichols árlesz kampányai minden évben provokatívak és a legjobbak a világon...:)

oszintenmondom 2012.06.14. 08:51:35

Ők tudják, mennyire sajnálják a konzervatívabb vásárlók elvesztését, de minden divatreklám, ami hordoz világos, eredeti koncepciót, elismerést érdemel.

hb 2012.06.20. 09:11:17

Az otlet nem rossz, de a kivitelezes nem az igazi. A bamba tekintetu modellek egyaltalan nem latszanak izgatottnak.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása