Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Így kell ellopni az iPhone 5 körüli felhajtást!

Immáron ötödik alkalommal ég lázban a világ az új iPhone miatt. A külföldi országokban máris ötmillió készüléket adtak el, ami elmarad a 6-10 milliós becslésektől, mégis hatalmas érdeklődésről tesz tanúbizonyságot. A fanatikus userek idén is képesek voltak több órát sorban állni, hogy elsőként vehessék át a nyurga iPhone 5-öt.

Mivel a sorbanállásról és az első vevőről rendszerint beszámolnak a hírportálok, az esemény remek ingyen publicitást biztosít bármilyen márkának. Tudta ezt a francia Smart is, ami egy egyszerű, ám annál hatékonyabb hacket eszelt ki a nagy napra: megszponzorálta a sor elején lévő rajongót, aki egy márkázott pólóban és egy táblával álldogált egészen az átvétel pillanatáig. A táblán a következő üzenet volt: “Vannak olyan találkozók, amiket nem lehet lekésni. Parkolj időben Smart-tal”.

1.jpg 
A vásárlás után a sráccal számtalan médium készített interjút, így az ingyen reklám villámgyorsan elterjedt a neten. Tiszta őrület!

UPDATE: A Kit Kat sem tétovázott, lecsapott a "nagy eseményre".

kit kat.jpg

2012.09.25. 12:00 Exo 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr614801558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tkarika 2012.09.25. 13:51:09

Egyrészt, ez már a 6. ilyen "esemény", hiszen az iPhone 5 a 6. iPhone. Értem?
Az meg, hogy még fizetnek is azért, mert olyan birka vagy, hogy napokat töltesz az utcán, csak hogy egy ilyen túlárazott kacatot megvegyél, hát, "I don't want to live on this planet anymore"...

Exo · http://addict.blog.hu/ 2012.09.25. 14:40:15

@tkarika: Direkt írtam 5. eseményt, hiszen az első iPhone bemutatása körül nem volt akkora hype, mint ami az utána levő 5-nél.

tkarika 2012.09.25. 14:41:46

Igazad van, én kérek elnézést. Bár az is tény, hogy az Apple "konzekvens" számozása is elég megtévesztő lehet. :D

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása