Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A gyerekkor félelmetes szörnyei

Aki volt gyerek (szerintem sokan vagyunk ilyenek), biztosan emlékszik még a kedvenc kisállatára, plüssvackára, szorongatnivaló kismackójára, ami nélkül nem tudott elaludni. Legtöbbünknek volt valamilyen kispajtása, akit jó érzés volt magunk mellett tudni. Biztonságot adott a tudat, hogy ott van velünk, és nem egyedül kell szembenézni az éjszakával a kiságyban fekve. Védelmezett bennünket a valósnak tűnő vagy éppen álombéli szörnyekkel, mumusokkal, árnyékokkal és zajokkal szemben. Elég volt csak magunkhoz szorítani Pötyit, Brumit, Foltit vagy Dörmit és máris elillant a félelem.

Mert egy kismackó 100 Hoffmann Rózsánál is jobban vigyáz a gyerekekre, bátran szembeszáll a leggonoszabb szörnyetegekkel, és az élete árán is megvédelmezi a takaró alatt vacogó gazdáját. Éppen úgy, ahogy a német Steiff játékgyár mackója is teszi ebben a hangulatos, kedves, és (engem legalábbis) megmosolyogtató reklámfilmben. Jó insight, jó koncepció, jó reklám, jó éjszakát! 

Címkék: játék gyerek humor

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr604872695

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2012.10.27. 11:57:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egeresz 2012.10.27. 13:04:03

attól függ, ki láthatja.
egy ilyen szörny képi megjelenítése hosszú sikoltozós rémálmokat biztosít jópár héten keresztül az ovodás korcsoportnak, de az álom-mese-valóság keverése (álmodott szörny valós megjelenése) várhatóan a kisiskolás korcsoportban is hosszan ható sérülést okoz.

a szörny képi megjelenítésen túl, a kismackó legyőzi a szörnyet, ami harc-elvű (a kismackó harcol). Ezen nem látszik elsőre, de szintén nagyon határozottan romboló hatású.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2012.10.27. 13:16:47

@egeresz: Semmiképpen sem gyermekeknek készült a reklám, a szülőket akarják meggyőzni azzal, hogy érzelmeket próbálnak kapcsolni a márkához. Ha anyának/nagyinak a játékboltban beugrik a reklám, vagy ami valószínűbb, az üzenet, esetleg csak halványan dereng neki valami ennek hatására, és nem tartja olyan drágának a Steiff mackót, már elérték a céljukat.

cuko 2012.10.27. 13:26:48

Nem eredeti az ötlet (begemott.deviantart.com/#/dp4fv7); és a szörny is nagyon emlékeztet valahonnan egy kb ugyanilyen szörnyre (csak annak barna szőre volt.. ha eszembe jut, belinkelem), szóval nekem nem tetszik (" Jó insight, jó koncepció"...).

Mitya Ivanov 2012.10.27. 13:44:42

bakker miközben ezt néztem, hangosan felröhögtem, ahogy a maci lezúzta a szörnyet, közben meg folytak a könnyeim...

Rocko- 2012.10.27. 16:19:59

@Mitya Ivanov: jajaja, az első párnacsapás, remek!

vizsla_barat 2012.10.30. 04:27:35

Ez egy selejtesebb darab volt vagy nem kapott csakknorriiszkikepzest,ugyanmar,ket varazscsapas?

catch-o 2012.11.09. 18:23:37

ez a szörny mintha az Attack the Block-ból pottyant volna ki
www.imdb.com/title/tt1478964/

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása