Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rezsicsökkentéssel reklámoznak a cégek

A rezsicsökkentés vitathatatlanul a 2013-as év egyik, ha nem a legnagyobb varázsszava. Elég csak kimondani, és szavazók százezrei térnek vissza a Fidesz kebelére, az aláírások pedig úgy gyűlnek az íveken mint hangyák a teraszon felejtett kiflicsücskön. Ha nekik bejött, akkor lehet ebben dologban fantázia, érdemes lehet lecsapni a lehetőségre. Valami ilyesmire gondolhattak a Lidl és a Taxi4 marketingesei is, amikor kiadták a jelszót: Nálunk is legyen rezsicsökkentés! Az ötletet tett követte, és elkészültek az első rezsicsökkentésen viccelődő reklámanyagok. A Lidl-nek annyira bejött a dolog, hogy már újráztak is, és az új fordulóban már 1000 forintonként adják az ajándék százas kuponokat, bár lehet, hogy szimplán ennyi időbe került nekik kiszámolni a 10%-ot. Remélem, ezzel a poszttal még nekem is sikerült felugranom a rezsivonatra! 

  lidl.jpg

taxi4.jpg

via:

 politologus.tumblr.com
hirbehozo.tumblr.com

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr715222746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2013.04.16. 12:32:10

Mindkét kép a tumblren jött szembe, de sajnos elfelejtettem, hogy kitől mentettem le őket, sorry!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2013.04.16. 15:38:51

A Lidl-esre még rá lehet fogni, hogy poén, ami frissen reagál egy aktualitásra, de ez a "kormányzati 10%-os rezsicsökkentéssel összhangban" duma elég kormánysegg-nyalósra sikerült...

mokevar · http://copywrite.blog.hu 2013.04.16. 16:47:52

A választásoknál mindenki XX(L)-es kampányokat fog nyomni, mert akkor az lesz a politikailag aktuális? Kollegák, ez egy picit izzadságszagú nekem. Vagy elfogyott a kávé-red bull a konyhából?

vecseisz 2013.04.16. 18:14:27

Gondolom a taxisok próbálnak még élni az utolsó lehetőséggel, hogy törzsutasokat szerezzenek, mivel elvileg közeleg az egyentarifa...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása