Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mutasd milyen jó futó vagy!

Az élsportolók általában nem emberek, hanem emberfeletti teljesítményre képes gépek, de közülök is kiemelkednek a maratoni futók, aki valami földönkívüli sebességgel képesek lefutni 42 kilométert, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Hogy az átlagemberek is képet kaphassanak arról, hogy ez pontosan mit is jelent, az Asics egy olyan aktivitást szervezett, amelyen a résztvevők egy futógépen megpróbálhattak lépést tartani Ryan Hall-lal, Amerika legjobbnak tartott maratoni futójával. A gép sebességét úgy állították be, mintha ő futná éppen a saját tempójában a 42 kilométert, a vállalkozó kedvűek pedig kipróbálhatták, meddig bírják ezt a gyilkos iramot.

Hogy ne törjék magukat halálra a lábuk alól kiszaladó futópadon, a delikvenseket hevederrel lógatták fel a gép fölé, így amikor 1-2 kilométer után összecsuklottak mint Guzmics Bukarestben az első negyedóra végén, nem taknyoltak el. Mókás és egyben tanulásgos kis kampány, aminek eredményeképpen talán egy kicsivel jobban értkelik majd a futók emberfeletti teljesítményét, plusz kapnak egy kis márkaélményt az Asictól. 

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr985618811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felician 2013.11.08. 14:05:52

Ne írjunk hülyeségeket, kéremszépen. Guzmics nem omlott össze az első negyedóra végén Bukarestben. Addigra már rég össze volt omolva, mintegy tizenhárom perce már.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása