Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Te játszanál idegenekkel?

Bizonyára sokan emlékeztek még a Hasbro egyik klasszikus társasjátékára, a “Találd ki?”-re. Mint oly sok régi játék, ez sem kerülhette el, hogy okostelefon alkalmazás szülessen belőle. Két Miami Ad School tanoncnak, Luong Lunak és Jamie Leachnek köszönhetően most újra átélhetjük a mókát, bár kicsit másképp mint korábban. Az alkalmazást kétféleképp játszhatjuk: egy Facebook-os ismerősünkkel, vagy egy idegennel. A Facbook-os változatban egy közös ismerőst kell kitalálni, pont úgy mint a régi játékban. A második verzióban pedig egy olyan ismeretlen személyt kell megtalálnunk, aki épp a közelünkben játszik ezzel az alkalmazással. Valljuk be, ez azért egy kicsit meredek. Ti kipróbálnátok?

Címkék: online app

2011.04.03. 09:40 Exo · 1 trackback 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr152793590

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Top 10 USB: spermától a sörnyitóig 2011.04.03. 13:25:58

Hagyjuk a politikát ezen a gyönyörű tavaszi vasárnapon! Ha már nem bírjuk ki bosszankodás nélkül, akkor dühöngjünk inkább az unalmas, ötlettelen pendrive-ok miatt. De szerencsére itt a jövő: megmutatjuk a tíz legviccesebb USB fash drive-ot, amelyek gar...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omyg 2011.04.03. 16:57:24

Kíváncsi volnék arra, hogy ha a sráchoz egy szőrős, ötven körüli férfi menne oda, akkor is ilyen boldogan mosolyogna-e. :)
Amúgy az első verzió nagyon klassz. A másodikat meg sose próbálnám ki.

magyar ember teli szájjal 2011.04.03. 17:29:37

Ufókkal játszanék, de idegen emberrel biztos nem.

jubilleum 2011.04.03. 18:43:27

Nekem tetszik, csak nehezen tudom elképzelni hogy olyan sokan játszanának ilyet, hogy valaha is találjak valakit magam körül...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása