Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Geo-graffiti a Nike-tól

Vajon hogyan lehet rávenni a fiatalokat arra, hogy a számítógép előtt döglés helyett a – sokuk számára unalmas – futást válasszák? Ezt a kérdést tette fel magának a Nike holland ügynöksége is, akik egy igazán ötletes és közösségi megoldást találtak a problémára. Létrehoztak egy geo-graffiti alkalmazást Facebook-ra, amiben a vállalkozó kedvűek saját graffitit tervezhetnek Amszterdam utcáira. De ahhoz, hogy ténylegesen ki is “festhessék” azokat, végig kell futniuk a kiválasztott helyeken és barátaikat is erre kell buzdítaniuk. A Take Mokum elnevezésű applikáció a meglévő Nike+ GPS-es mobilalkalmazással együtt képes lekövetni a futó mozgását és aktuális helyzetét. A kampány alatt így számos érdekes figura és alakzat született, melyeket megnézhettek az összefoglaló videóban.

Manapság egyre többször merül fel az igény olyan kampányokra, melyek összekötik az online világot az offline-nal. Az elmúlt években sokféle megvalósítást láthattunk, melyek közt a Nike akciója tökéletesen megállja a helyét. 

Címkék: sport facebook app

2011.06.21. 10:00 Exo Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr142997240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása