Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

1 új üzenet: Megbuktál!

Rendkívül merész víruskampányra szánta el magát a Felelős Fiatal Autóvezetők (RYD) alapítványa. A belga szervezet szerette volna bebizonyítani a 25 év alattiaknak, hogy mekkora őrültség vezetés közben sms-ezni. Jogos az aggodalom, hiszen ez a generáció már nem csak sms-eket, hanem egyéb üzeneteket és értesítéseket is kap az okostelefonjára.

Hogy bebizonyítsák mekkora bolondság együtt csinálni a kettőt, az RYD és a Publicis reklámügynökség bevezetett egy új közlekedési szabályt a rutinpályán a kezdő autóvezetőknek: kötelesek vezetés közben üzeneteket írni! A kandikamerás jelenetekben végignézhetjük miként rendelnek a vezetők vacsorát, tolnak későbbre egy találkát, vagy írnak be egy telefonszámot, miközben sorra ütik el a kirakott bólyákat.

A videó profi munka, hiszen mi nézők is a tanoncok (és az oktató) szerencsétlenségén keresztül jutunk el a végkövetkeztetésig – ez pedig remekül helyettesíti a hasonló témájú filmek sokkoló autóbaleseteit és véres kliséit. Nem tudom, hogyan sikerült rávenni erre az oktatókat és a tanpályát, de bravúros kis gerillaakcióról van szó. Minden elismerésem a bevállalós ügyfél-ügynökség párosnak.

2012.05.08. 09:00 Exo Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr444495129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása