Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

[brief.blog rovat] Velencei tó: Nem csak vízpart!

brief_velence.jpg

Feltételezett ügyfél: Magyar Turizmus Zrt.

Feltételezett levél az ügynökségnek:

Szia Zoltánka Úr!

Most kaptam a Főnökségtől egy felkérést. Az a lényeg, hogy szeretnénk újrapozicionálni a Velencei tavat.

Az emberek ugyanis csak egy vízparti pihenési desztinációnak tekintik, holott annál sokkal több (ez mindenképp legyen benne)! 

Ami nehézség, hogy az Aligazg. azt kérte, hogy bár semmiképp sem mutathatunk fürdőzőket meg más vízparti arcokat (hiszen ezt a témát akarjuk levetni) azért nagyon messze ne menjünk el a témától (vagyis a partról :)), mert ha mondjuk egy agárdi koncertet mutatunk, akkor honnan fogják összerakni az emberek, hogy a Velencei tóról van szó?!

Köszönöm, hogy nincs kérdés, mert megyek családdal Horváthba, viszont keddre már kéne az anyag a leadásba! Adjatok valami tutibiztosat, hogy ne kelljen házon belül pingpongozni!!!

Üdv,

Ercsa 

UI: Míg el nem felejtem, valami nagyon friss dologra számít a Főnökség, ami alatt azt értik, hogy ne legyen benne a "Több, mint..." szerkezet, mert van egy ilyen hülye blog, amibe ezeket gyűjtik és abba ciki lenne bekerülni. 

Az ügynökség feltételezett válasza:

Szia Ercsa!

Reméljük, jól telt a nyaralás!

Mi azzal töltöttük az időt, hogy próbáltunk kikeveredni a 22-es csapdájából: hogyan mutassuk meg, hogy itt nem csak vízparti fürdőzésről van szó úgy, hogy közben azért ne távolodjunk el a tótól?!

Szerencsére be tudtunk vonni egy konzultánst, aki kíméletlen logikai következtetések levonása révén eljuttatott minket a megoldáshoz: ha a partra nem mehetünk és onnan kijjebb sem, akkor a vízbe kell mennünk! Innen már csak az a probléma adódott, hogy mit csináljunk a vízben, ami nem tekinthető vízparti üdülésnek? 

A megoldást láthatod a mellékelt kreatívban: főhősünk egy hajó fedélzetén lóbálja a lábát, így konkrét tartalommal telik meg az ígéret, hogy a tó mennyire sok izgalmat kínál akkor is, ha valaki nem a vízparton akar tespedni egész nap.

Ha tetszik az irány, egész kis sorozatot lehetne csinálni, ezzel is érzékeltetve a millió lehetőséget, amit a Tó kínál: egy lány (női cipő!) csónakból lóbálja a lábát, egy család egy parttól messzire benyúló stégen.. és akkor még nem beszéltünk olyan, bátrabb irányokról, hogy valaki mondjuk a kezét lógatja egy hőlégballonból a Tó felett! Csak azért nem csináltuk meg ezeket máris, mert valami tutibiztosat kértél.

Minden jót!

Z.

Címkék: turizmus velencei tó köztér brief

2013.08.23. 12:00 chimie 7 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr265471189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ayad 2013.08.23. 14:47:34

esetleg bele lehetne venni a rendkivul izlese es kreativ tipografiai megoldast, ahogy a 'csak' kitakarja az 'm' betut...:)

TH 2013.08.23. 15:37:26

A kedvenc rovatom, végre! :)

TH 2013.08.23. 15:47:28

Érdemes lenne belemászni a folytatásba is:
itthon.hu/nyar-nem-csak-vizpart

"Ha nyár: legyen napsütés, szabadság, fesztiválok, strand nem csak sült hallal, de csúszdával, és persze a vízpart, csónaktúra, kerékpározás, zöld dombok, erdő és vidámság, s magyar jó borok – fröccsnek is. Természetesen nem vetjük meg a koncerteket, a fehér vitorlásokat és a wellness-szolgáltatásokat sem."
Nem tudom, melyik mondatrészbe kössek bele, de a legszebb talán a nagylelkűség, hogy nem vetik meg a koncerteket. :D

TH 2013.08.23. 16:02:45

@TH: Tovább olvastam a honlapot...úgy érzem, az egészet egy az egyben be lehetne zárni, sóval behinteni, és a tartalmat a modoros blogon posztolni.

ethan blow 2013.08.27. 16:07:06

Szerintem ennél egyszerűbb volt a brief.

Ügyfél:

"1,5 milliárd"

Ügynökség válasza:

"600 millió"

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2013.08.27. 16:25:20

@ethan: simán lehet, de kicsit egysíkú lenne a rovat ebben a felfogásban :)

tralalala 2015.10.15. 06:56:04

"Horváthba"
Ezek a finom apróságok teszik igazán jóvá ezt a rovatot.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása