Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Optimista üzenetek az index hibaoldalain

404-es hibaoldalakon nem sűrűn szoktak hirdetni (én konkrétan még egyetlen esetre sem emlékszem), ami nem is csoda, hiszen aki ilyenre bukkan, az valószínűleg nem különösebben boldog, és nem arra vágyik, hogy eladjanak neki valamit. Ki akarna a csalódott emberekhez szólni ebben a helyzetben? Mondjuk a Soproni, ami arra igyekszik rávenni bennünket, hogy egy kicsit optimistábban tekintsünk a dolgokra. 

Ez volt az oka, hogy a sörmárka a legújabb kampányában a hagyományos bannerek helyett éppen az Index 404-es hibaoldalait vette célba, hogy egy kis mosolyt csaljon a csalódott arcokra. Ennek köszönhetően a Velvettől a Totalcarig, a Díványtól a SportGézáig most most egy ideig mindenhol ezekkel az üzenetekkel találkozhattok, amikhez, hogy ne legyen félreértés, nekem is volt közöm. Remélem, ennek ellenére is tetszenek majd nektek. 

velvet_1.jpg

totalcar_2.jpg

sportGeza_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr595871198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

♔batyu♔ 2014.03.21. 10:31:17

Teljesen érthető, miért ne hasznosítsák ezt is.

Függetlenül attól, hogy a reklámíz miatt már szinte az összes rovat olvashatatlan és ahogy elnézem, az új dizájnnak épp az a célja, hogy nehezebben tudd a rovatokat különválogatni.

Mielőtt idejön valaki támadni, én mindezt leszarom, nyilván ezt találják jónak.

Brand Pitt 2014.03.21. 10:52:59

Erre iszom is egy Sopronit!

Vittore. 2014.03.26. 14:22:31

@♔batyu♔: Nekem csak az nem tetszik, hogy a blogketrec eltűnt a fenébe lefelé, míg felülre ilyen tweet-szerű hülyeségek kerültek. Pedig a blogketrec 1000x hasznosabb és érdekesebb kontentet adott, mint a feltűnési viszketegségben szenvedő Indexes újságírók béna tweetjei.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2014.03.26. 17:12:11

@Vittore.: Ebben nem tudok veled vitatkozni. Én sem értem az új feed értelmét. Olyan, mintha egy kis mini tumblr-t akartak volna idevarázsolni, a tumblr hangulata és közössége nélkül.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása