Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A világ legférfiasabb söre!

Ti hallottatok már a Hahn-ról? Én nem. Pedig Ausztrália egyik közkedvelt sörmárkájáról van szó, amely immáron 25 éve oltja a szomját a férfiaknak. Legújabb reklámfilmjükben is mindent megtesznek, hogy macsó színben tüntessék fel terméküket, a Super Dry sört. Az egyperces szpotban betekintést nyerhetünk a gyártási folyamatba, ahol csupa férfias dolog történik a komlóval: kigyúrt izompacsirták aprítják, bunyós filmeket vetítenek neki, dobszerkóba töltik és még trófeákra is rálocsolják.  Ráadásul eközben minden idők legmacsóbb zenéje, a Knight Rider nyitódala szól a háttérben – persze kazettáról.

Az ötletet a Publicis Mojo reklámügynökségnek, a különleges és humoros jeleneteket pedig Emmy-díjas Tom Kuntz rendezésének köszönhetjük,  akihez többek közt olyan nagy reklámok fűződnek, mint a népszerű Old Spice és a Skittles szpotok. Nézzétek meg legújabb művét. Vagy imádni fogjátok, vagy nagyon nem!

2011.06.04. 20:00 Exo 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr162956166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása