Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Putyinnak is bejön a Call of Duty 4










Mióta a számítógépes játékok eladási adatai az egekbe szöktek, óriási média- és reklámkampány kíséri egy-egy kiemelkedő játék megjelenését. A God of War, a FIFA08 vagy legutóbb a Halo3 akkora reklámtámogatást kapott, amit sok hollywoodi film is megirigyelhetne. Most éppen a Call of Duty 4 nevű játékon a sor, hogy végigkaszálja a világot. A sorozat első 3 tagja a második világháború hadszíntereinek eseményeit dolgozta fel, a legújabb epizód viszont a Modern Warfare alcímet viseli, amiből már sejthető, hogy napjainkban játszódik. A játék teszteléséhez így nem is találhattak volna alkalmasabb alanyokat a katonai nagyhatalmak vezetőinél, akik örömmel vállalkoztak a feladatra, és készségesen el is mondták róla a véleményüket.

Persze az egész csak egy jól felépített viral-kampány, ami a DDB nevéhez köthető. A szándékosan bénácska game review-k néhány napja nézhetőek meg a neten, és egytől-egyig zseniálisak. Én legalábbis könnyesre röhögtem magam a klasszik alámondásos technikával készült videókon, amelyekben a világ vezető katonai hatalmasságait láthatjuk, amint megszállott játékosokként értékelik a Call of Duty 4-et. Az első videóban a gázcsapok ura, a karatebajnok Vlagyimir "Iljics" Putyin elemzi a játékélményt. Elmondja nekünk, hogy nagyon tetszik neki a hangulat, nincs azonban elragadtatva az alaptörténettől, mert szerinte az az ötlet, hogy Oroszországtól atomfegyvert lehet lopni, olyan undorító mint a lengyel vodka.

Fidel Castro a vele készült videóban bavallja, hogy ez elmúlt hónapokban nem a betegsége miat nem mutatkozott nyilvánosan, hanem azért, mert egyfolytában játszott. Szerinte a Call of Duty nagyon élvezetes, de túl sok izgalmat okoz, ami veszélyes lehet a szervezetre. Ezért bár minden teljesített szint után orvosi vizsgálatnak vetik alá, a biztonság kedvéért testvérének, Raúlnak megtiltotta, hogy vele egy időben játsszon. Kadhafi a szokásos paranoid vonalat hozza, és a játék kitalált hadszintereiben Líbia egyes területeit véli felfedezni. Szerinte ezt elvitatni nagyobb képmutatás lenne, mint azt állítani hogy Liberty City nem New York. Kim Jong Il az észak-koreai nép dicsőséges vezére dicsőséges értékelésében csak egy zászlót ad, és szintén elmarasztalja a játék készítőit, amiért Észak-Koreának nem juttattak atomfegyvert. Gyökeresen más véleményen van a sármos Ahmenidzsád, Irán teljhatalmú ura, aki minden magához hasonló háborús vezetőnek ajánlja a játékot, mert ebből szerinte hasznos tippeket szerezhetnek seregeik fejlesztésére. A három általam legjobbnak tartott videót be is tettem, a többit pedig ezen az oldalon nézhetitek meg. Érdemes.

Putyin gondolatai:



Game review Fideltől:


A líbiai nép megmentőjének értékelése:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr5230256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kikkoman 2007.11.16. 10:36:39

Nagyon nagy ötlet! Szerintem Fidel a legjobb. Ahogy tornázik, hogy fitt legyen a játékhoz, az nagyon fasza.

zorrobomber 2007.11.16. 10:55:33

"Szerinte ezt elvitatni nagyobb képmutatás lenne, mint azt állítani, hogy a szabadság városa nem Tripoli, hanem New York."

báhh :)
Liberty City=New York neve a GTA-ban... tehát->

Szerinte ezt elvitatni nagyobb képmutatás lenne, mint azt állítani hogy Liberty City nem New York

nincs mit :)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.11.16. 11:00:12

Zorrobomber
Köszi a pontosítást! Milyen jó, hogy szakértők is látogatják az oldalt:)

kacsa! 2007.11.16. 15:01:00

Qrvaéletbe, kicsit elkezdtem visszaolvasni a blogot, de már minden reklámszpot törölve lett. Még szerencse, hogy ezeket láttam, a Fideles a legjobb, jól nyomja az öreg, megnézném azt is, hogy a wii-vel mit szokott produkálni :)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.11.16. 15:18:04

kacsa
Mire gondolsz konkrétan? Ha bedöglött a link, akkor keresek másikat.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása