Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mennyire piszkos a fantáziád?

Persze, szexszel, nővel, mellekkel reklámozni valamit a világon az egyik legsekélyesebb dolog, ennek ellenére szinte mindig sikeres, ami jól mutatja, milyen egyszerűek vagyunk. Sajnos ez alól én sem vagyok kivétel, és nem tudok ellenállni a kísértésnek, hogy ilyen kampányokat is poasztoljak a blogon. Ezúttal a Dirt2 című számítógépes játék húzta elő a puncikártyát, illetve ebben az esetben csak egy pár termetes mellet. A játéknak készült minisite fő attrakciója ugyanis egy igencsak dús dekoltázs, amelyre azt tetoválunk, amit csak szeretnénk, csak a játék címéhez méltóan piszkos fantáziánk szab határt. Szimbólumokat, szavakat vagy a kettő variációját varrhatjuk rá a készséges hölgy melleire, ami elképesztően olcsó, valahol mégiscsak működő húzás, amit a site népszerűsége is jelez. Én boldogan rajzoltam erre a felületre, mélységesen irigyelve munkájukért a tetoválókat (persze a férfiaknak felhelyezett intim piercingeket leszámítva). Próbáljátok ki, készítsétek el a saját dirty tetoválásotokat!

via:adrants

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr381362276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabiaki (törölt) 2009.09.06. 15:28:21

a tetoválás a legszebb nőt is elcsúfítja, szerencsére már nem divat.

eszterotika · http://eszterotika.blog.hu 2009.09.06. 16:47:11

No, ez az, ami szerintem nem erotikus egy nőn... pláne ilyen mértékig. Azért persze kipróbáltam én is az oldalt. :)

Neonknight 2009.09.06. 17:05:00

A tetkó király, csak akkor gáz, ha az embernek nincs épkézláb elképzelése, és olyan tetkót csináltat ami nem illik az egyéniségéhez.
Pl.:
A napokban Miskolcon láttam egy csávót, úgy nézett ki mint egy jóllakott ovodás, buzifülbevalóval, rózsaszín pólóban és olyan ruhákban mint akit még mindíg az anyja öltöztet. Hiába tetováltatott a felkarjára "bazikemény" tribal tetkót, attól még úgy nézett ki mint egy vicc.
Az ilyenen tényleg ronda lesz a tetkó öreg korára. Az olyanoknak meg 60év fölött is jól áll mint Lemmy Kilmister.

changebug (törölt) 2009.09.06. 18:15:22

Mikor járni tanultam sikerült utoljára ilyen szépet rajzolnom :D

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása