Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Így mészárolják a bébifókákat

A Peta nemzetközi állatvédő szervezet a híresen hülye és sokszor kicsit öncélúan botránykeltő és megosztó akcióiról ismert. Itt az addicton is sokszor foglalkoztunk velük, volt, amikor ketrecbe zárt, félmeztelen kismamákkal tiltakoztak a nem megfelelő disznótartási szokások ellen, máskor meg brokkolival kéjelgő nőkkel támadták a húsevőket. Legújabb filmjük azonban nem ilyen, egyszerűen csak bemutatja azokat az állapotokat, amelyek Kanadában fogadnák az embert, ha belecsöppenne egy profi fókavadász csapat akciójának közepébe. A gyengébb gyomrúak elégedjenek meg annyival, hogy a filmben látható vadászok szakszerűen és nagy számban gyilkolásszák az állatokat, hogy az értékes bőrüktől megszabadítva őket, a tetemeket a tengerbe dobják, vagy a jégtáblákon hagyják. A kampánnyal a Peta Kanada bojkottjára szólít fel, és arra buzdít, hogy amíg engedélyezik ezt a brutális üzletet, keressünk más úticélt. via: adfreak

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr422150184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bajnok · http://bajnok.blog.hu 2010.07.14. 11:34:14

Nem vagyok nagy híve a PETA-nak, inkább tartom őket idiótának. Nem vagyok mindenre elszánt állatvédő (szeretek a realítás talaján maradni, ami sok az sok, ami nem az, az nem az)

Viszont az ilyen "vadászok" csapkodják egymást inkább a husángjukkal. Aki ezek után fókabőrt vásárol, azt meg nyúzzák meg.
Ez nem vadászat, ez mészárlás. Ha meg fókabőr kell, akkor meg tenyésszenek. Ne a szabadon élőket mészárolják le.

Uff

KataLány 2010.07.14. 12:42:51

Nem hiszem el, hogy nem lehet tenni valamit ezek ellen... :(

paráznabillegető 2010.07.14. 12:44:39

a szőrme hogy marad finom?

szándokán 2010.07.14. 12:47:14

De jó, hogy lemásztunk a fáról és erre a remek szintre fejlődtünk.

gonosztojás (törölt) 2010.07.14. 12:51:48

Hm...
A malacka torkát is elvágják mielőtt alma kerül a szájába a tálcán..

Balage01 2010.07.14. 13:09:20

a malackát meg előtte tenyésztik, anélkül, a gazdája nélkül nem is élne

de ezek mit tettek??? szándékosan kínozzák ezeket

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2010.07.14. 13:09:34

én azt nem értem hogy mi a túrós ****ért veszik ezt fel videóra? árulja már el nekem valaki! pláne ilyen "szépen" belőtt scene-ekkel, közvetlenül a fóka mellől, szinte """művész""" jelleggel

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.07.14. 13:10:04

akinek borov van a derekan es borcipo a laban remelem tudja, hogy az is hasonloan keszult..:-)

bordzseki? boros autoules?

itt mindossze arrol van szo, hogy a feher havon dramaibban fest a ver, szoval ez nagyon jo propagandaanyag a petasoknak;-)

de lesz ez meg rosszabb is, sracok, ha elerjuk a 8-9 milliardos letszamot. akkor egymast fogjuk igy agyonverni..:-DDD

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.07.14. 13:11:07

@Balage01: dehogynem

a hazisertes pont az az allat, ami a legkevesbe haziasitott es hetek alatt vissza kepes vadulni olyannyira, hogy sorteje es agyarai nonek, mint a vaddisznonak.

Rocky 2010.07.14. 13:21:40

miért nem lehet ezeknek az állatoknak gyors halála, ha már meg kell halniuk?
(golyó? 5 cent)
vagy az kilyukasztaná az értékes prémét?
nyomorult, embertelen gecit az ilyen "vadászok"

szerintem is az szörnyülködjön egyébként a miért van fókavadászat témában, aki még nem vett "állati terméket", párizsitől a bőrkesztyűig...

tehát szerintem a kérdés a hogyan és nem a miért...

brillcsirke 2010.07.14. 13:22:35

szerintem még humánus is, ha úgy vesszük. egy nagy ütés a koponyára és rögtön elveszíti az eszméletét. persze ha nem sikerül akkor haldoklik szegény egy kicsit tovább. ha a jegesmedve kapja el és még él amikor a medve már lakmározik belőle, az se lehet jobb. de még mindig jobb mint az élve megnyúzott nyulak, kutyák vergődése a távolkeleti piacokon.

uninterested 2010.07.14. 13:31:39

Sztem a PETA csinálta, hogy legyen mivel elrettenteni a népet.
Ki más csinálna ilyen felvételeket? A "vadászok"? Nekik ez a megélhetésük.

ombre99 2010.07.14. 13:32:20

Megbasznám az összeset, mint a hetedikben a csajt. Csak nyomnám a valagába mindegyiknek, hogy vonyítson. Egy jó 30-40 centiméteres pengével!

nothing.at.all (törölt) 2010.07.14. 14:00:28

sajnálom a kisfókákat. a kisborjúkat is sajnálom. meg a kismalacokat is. ide se jöjjön senki.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2010.07.14. 14:17:24

@nothing.at.all: én speciel a növénygyilkolást nem bírom gyomorral. aratás idején minden évben lelki beteg leszek, amint teljes búzamezőket hallok sikoltani.

Bajnok · http://bajnok.blog.hu 2010.07.14. 14:31:16

@az igazi Sipi: Igazad van a cocákról. Csak az a különbség, hogy a disznónak kvázi az utolsó darabkáját is felhasználjuk, nem csak a bőrét nyúzzák le, azt szevasz.

Lehet, hogy a bőröv, bőrkabát, bőrülés nem fókabőrből készül, hanem marhabőrből? Az meg ugye a fentebb említett kategóriába esik.

Alex3000 2010.07.14. 14:33:15

@KataLány: Mégis ki? Te hajlandó lennél oda menni?

index-cenzura.biz 2010.07.14. 14:49:18

engem meg az érdekel, hogy engedték oda a csávót forgatni a 'vadászok'.

Amúgy meg southparknak van egy idevágó része a chicken and cow témakörben :)

midnight coder 2010.07.14. 14:50:38

@Balage01: Mennyivel is jobb a malackának ha tenyésztik mielőtt lecsapják mint a fókának ? Másrészt, mennyivel is rosszabb a fókának ha agyoncsapja egy vadász mint ha megeszi egy orca vagy egy jegyesmedve ? Mert gyakorlatilak 100%-uknak ez lesz a sorsa a pályafutásuk egy szakaszán. Bojkottáljuk a kardszárnyú delfint!

yarisugi 2010.07.14. 14:59:46

People Eating Tasty Animals.

Ez bizony szörnyű de az lenne a jó ha ugyanígy felhördülne mindenki a hazai "sport" vadászatokon IS, amikor Stohlbucik és társaik terepjáróról részegen sörétezik a vaddisznót, a kacsát, a szarvast és ott is csak a bőrét vagy agancsát teszik el, a többi mehet a dögkútba vagy féláron a vadvendéglőkbe ha ugyan nem napokkal később fordul fel a bozótban mert meg se keresik.

Meg amikor cirkuszokban kényszerítenek állatokat a tőlük teljesen idegen tevékenységre, produkciókra, nettó állatkínzás hogy a suttyó közönség jót nevessen tapsoljon aztán a szegény állat egy guruló ketrecben dögöljön meg ha nem sikerül egy menhelynek megmentenie.

Több a brutális bunkóság körülöttünk mint hisszük. Nem kell ehhez Kanadáig rohanni.

Gergice 2010.07.14. 15:11:10

@midnight coder: A jegesmedve és az orka nem pusztít el komplett populációkat. Elkap néhányat amíg jól nem lakik, utána továbbáll. Itt meg addig ölnek a "jómunkásemberek" amíg mozog valami.

Egy dolog a fennmaradásért vadászni, és egy másik dolog fajirtani. A sertéstelepen a gazda gondoskodik róla, hogy a disznók kapjanak enni és legyen utánpótlás. Az erdőben a vadgazda szintén eteti az állományt és szintén gondoskodik róla, hogy az állománynak csak egy gondosan meghatározott része kerüljön kilövésre. Itt viszont egyszerűen az ember berongyol egy működő életközösségbe és lefejezi. Ez a probléma az egésszel.

Tehát nem fogok szégyenlősködni a bőrövem miatt, de nagy svunggal leköphető aki fókabőrt hord.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.07.14. 15:19:29

@Bajnok: es a krokodil- valamint kigyobor cipok, taskak?
a struccok nyakborebol keszult nadragszijak? medvebor agyelo?

nem veletlenul van szabalyozva az, hogy hany fokat lehet agyonverni. pontosan a fenntarthatosag miatt.

ertem en, hogy kegyetlennek tunik a dolog, de egyszeruen ez igy mukodik. olyan mindenevo allatok vagyunk, akiknek mas allatok szoret kell magara huzni a maga selejtes kultakaroja okan. na ezt azok az allatok ugye ha odaadnak ugy, hogy nem kell elotte agyonverni oket, akkor nem lennenek agyonverve. de ugye ez lehetetlen. persze, lehet mast is hordani. de amig ezt a vadaszatot szabalyozzak - es nem veletlenu lszabalyozzak - addig egyszeruen csak gusztustalan. de azert, mert gusztustalan barmelyik elelmiszeruzemet be lehetne zaratni. vegyuk tudomasul, hogy abbol van ruhank, kajank, szamitogepunk, autonk, bele benzin, a gyerknek cipo, az asszonynak ruha, hogy eroszakkal elvesszuk a termeszettol. mindossze annyi tortent, hogy most mar nem mindenkinek sajat maganek kell elvennie, ergo a tobbseg mar elfelejtette, hogy is mukodik ez a dolog. aztan most szembesul vele, hogy uristen! micsinalnak ezek?

kozben az ukapja annakidejen pontosan ugyanaezt csinalta, ha kellett valami a csaladnak. cska nem fokaval, hanem mondjuk egy nyullal, vagy tiz nyullal.

en alapvetoen elegge kornyezetvedonek tartom magam, nem hasznnalok klimat, nem tartok autot, pedig megtehetnem. ejszakara nem csak a gepemet - informatikuskent nekem az eyben a hazimozi, tv, meg minden.. - kapcsolom le, hanem a hosszabbitot, hogy azt az 5-15 wattot is megsporoljam co2-ban. de eszek hust es hordok borcipot. es nem itelem el a vadaszatot. igazabol ez az egesz peta es greenpeace semmi mas, csak egy nagy lehuzas. hangzatos lozungokra epulo, de alapvetoen meglehetosen ostoba es demagog kampannyal szedik be az adomanyokat. igazabol ez is egy vallas, mint a szcientologia, vagy barmelyik masik. az emberi butasagot kihasznalva szedi a lovet.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.07.14. 15:24:26

@Gergice: "Itt meg addig ölnek a "jómunkásemberek" amíg mozog valami."

mert direkt igy van a videon beallitva.

szigoru szabalyok vannak arra nezve, hogy egy evben hany foka vadaszhato le.

GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.07.14. 15:31:56

@az igazi Sipi: akkor hadd taguljon a pupillad.

www.guardian.co.uk/environment/2010/jun/02/un-report-meat-free-diet

docs.google.com/viewer?url=http://www.unep.org/resourcepanel/documents/pdf/PriorityProductsAndMaterials_Report_Full.pdf

"Tulajdonképpen egy terepjárót vezető vegán kevesebb szénalapú üvegháztatást okozó gázt bocsát a levegőbe, mint egy bicikliző húsevő." – Paul Watson kapitány

es igaza volt. lehet ezt a varosi allati produktomok nelkul is elni.

alt ofen 2010.07.14. 15:33:22

Vicc, hogy egyeseknek van mit vitatkozni azon, hogy egy gerinces > emlős gyermekállat leölése - ráadásul ilyen kegyetlen módon - az etikus-e, avagy sem.
Milyen lelkivilága lehet annak, aki ilyesmit felháborodás nélkül végig tud nézni és ráadásul még rendbenlevőnek titulálja az effajta embertelenséget.
Hányok tőle, basszátok meg, hogy én is ennek a fajnak a példánya vagyok.

ellenszenvesfigura 2010.07.14. 15:40:46

nehéz kérdés ez.
- tényleg geciség, ami a videón látható.
- másrészt meg tényleg ugyanez történik egy csomó háziállattal, amiket meg nem sajnálunk.
- a peta meg a greenpeace tényleg csak egy nagy kábítás. ha azt tennék, amit mondanak, akkor nem videóznák a videón látottakat, hanem megakadályoznák.

szóval ez egy feloldhatatlan dilemma, ami teljesen biztos, hogy az emberi faj mocskos egy hulladék.

nagybela2 2010.07.14. 16:14:28

Tisztelettel kellene ezt tenni, ha szükség van rá, csak akkor.
Kizárólag saját felhasználásra.

Kivagyok az álszent "ó de szép kis állat", majd "mit sütsz ebédre?" gyors átváltásoktól.

Nincs az öléssel gond, ha kell. Túlélsz vele, mint tették ezt régebben is.

DE EZT NEM KELLENE...........................

biopszia 2010.07.14. 16:23:55

szeretném bojkottálni a South Park összes részét, amiben a Kanadába utazást bojkottálják.
azonkívül: az állatvédők legyenek olyan kedvesek olyan játékfilmet gyártani (lehet doku is), amiben legalább 385 Mt állat gyilkolódik le, legalább 256 különböző fajból, persze lehetnek növénykínzások is, pl barnamoszat emberi széklettel keverése, stb.
hajrá gombák!

PathosVerdesIII · http://www.rongo.hu 2010.07.14. 16:33:15

PETA = People Eating Tasty Animals

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.07.14. 16:36:55

@GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google.": lofaszt:-)

hogy egeszen konkret legyek.

tolem ugy teszed tonkre a szervezeted, ahogy neked tetszik, de az ember mindenevo. ez azt jelenti, hogy a szervezetenek szuksege van allati eredetu taplalekra is. az agyunk azert fejlodott tul a csimpanzen, mert hust ettunk es a konnyebben felhasznalhato feherje serkentette az agy fejlodeset is.

egyebken ahogy a vegakat elnezem, ebben lehet valami..:-DDDDDD

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.07.14. 16:39:50

@alt ofen: szerinted a borjuszelet es a malacpecsenye alapja mi?:-D

megsugom. gerinces emlos allatok keyetlenul lemeszarolt gyereke.

Pacman 2010.07.14. 16:40:13

Azért én megnézném annak a vadásznak az arcát, amikor a gyerekének a tetemét húznák egy kampón!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.14. 16:40:19

Menjen a picsába a sok buzi állatvédő!

A csirkéket, disznókat agyonvágják árammal, a marháknak, bociknak hatalmas szöget vágnak a fejébe, naponta milliószámra!

A kóser marhavágás során mindaddig él az állat, míg az utolsó csepp vér ki nem esik az ütőerén!

A nyulakat ugyanígy fejbevágják!

Vagy beszéljünk a vadászatról? A rókákat söréttel szétlövik, az őzeket szívenlövik, a vadmadarakat sörétezik.

Halászat? Milliószámra kifogják a halakat és hagyják megfulladni.

A fókákat évezredek óta vadásszák és vadászni is fogják!

Jön a peta és akkor megmutatja? Kurva anyjukat!

Meg neked is te konzumidióta, aki a steaket tömi a pofájába, de itt sajnálja a gülüszemű cucimuci fókákat!

Döntsd el bazmeg!

kigondoltam.blog.hu/2010/01/14/kornyezetfasizmus

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.14. 16:42:39

@alt ofen:

szar elkényeztetett városi béta vagy, és gondolom kerékpáros vagy buddhista!

az ember úgy éli túl, ha öl! öl és eszik!

persze az egymilliárd bifidus joghurtist nem sajnálod, mikor beledöntöd a gyomrodba, te tömeggyilkos!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.14. 16:45:19

@Bajnok:

ebből is lesz fincsi zselésszaftos kutyaeledel, amit a kibaszott kutyádnak adsz! mert a milliónyi kutyával, amit tartotok, mit gondoltok, mit zabáltatnak fel?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.14. 16:51:37

@Rocky:

a kanadai fószerek még aránylag normálisan csinálják.

idess bazmeg, mit művel a szárnyaló dzsídípíjű nagy kulturális múlttal rendelkező csájna!

www.youtube.com/watch?v=THmJgWcU04Y&feature=related

Tóth Benedek 2010.07.14. 16:55:42

Elég erőteljes a reklám, nagyon jól van összevágva, hogy horrornak mutassa be a dolgot. Pedig aztán a fókák is egy olyan faj, ami soha nem volt veszélyben.

Ennek ellenére nagyon szigorú korlátozásokat vezettek be, amiknek a hatására a populáció ötszörösére nőtt 1970 óta. 10 millió fókából kevesebb, mint 300 ezret vágnak le évente. Az eredetileg bundájukért vadászott bébifókák vadászatát betiltották és mivel a fókák bőrét használják fel, elsősorban a nagyobb (idősebb) példányokat vadásszák. (És a húsa és olaja is felhasználható a fókának, szóval nem dobálják vissza a tetemeket.)

A bottal egy mozdulattal agyoncsapás (a fóka koponyája a homloknál nagyon gyenge) helyett amúgy a fókák többségét előbb lelövik. (A törvényi szabályozás ezt a két módszert engedi. Mindkettő azonnali és fájdalommentes.)

Életem egyik álma amúgy, hogy egy átlagos vágóhídon forgassak hasonlót, hogy az emberek lássák, hogy az ilyesmi (amíg szabályozva van) mindenütt jelen van (és bár vérfagyasztó horrornak tűnik valójában tök normális és hétköznapi). Ja, hogy a disznó, a marha, a pulyka meg a csirke csúnya állat, a fóka (meg a delfin) pedig szexi és "egzotikus"...

Ahol állatokat eszünk és a bőrükben járunk, ott nem kéne meglepődni azon, hogy "Úristen véreznek, ahogy levágják őket."

2010.07.14. 16:56:14

Én láttam már disznóvágást sőt fogtam a lábát (gyerek voltam).
Brutálisan leszúrták, feltrancsírozták, ami kellett megtartották a többit eldobták, kutyának adták stb.
Nem emlékszem mert régen volt, de az is lehet, keresztneve is volt a disznónak, ugyanis szüleim nevelték majd 1 évig.

Hallatlanul embertelen megoldás. De szerencsére azért volt disznó, nem ember. Finomakat ettünk.

Felőlem szúrja / üsse a jónép az állatokat amíg 1) nem különösebben veszélyezetett faj, vagy 2) van valami értelmes oka rá.
Szerintem az, hogy ott hagyják még mindig jobb, mintha elásnák. Legalább lesz mit egyenek a jegesmedvék, farkasok, tudomisén...

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.14. 17:00:18

@Tóth Benedek: @gumicukor1:

ezaz bazmeg, toljuk neki!

LE A MŰÁLLATVÉDELEMMEL!
LE A KERÉKPÁROSOKKAL!
LE A LÍTIUMAKKUMULÁTOR LOBBI ŐRÜLT HIBRID ÖTLETEIVEL!

Együnk fényt, hanszáljunk napelemet a repülőinkhez!

GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.07.14. 17:09:09

@az igazi Sipi: attol mert meg rohogsz a sajt poenodon, attol meg hulyesegeket beszel. vagy azert mert felreinformalt vagy, vagy nem jutott meg el hozzad, hogy a 21. szazadban elunk es nem eppen az a napi problema, hogy ket lab rossz, negy lab jo. vagy forditva?!

szoval egy kis segitseg. a legujabb ismeretek szerint, az a halban talalhato omega 3 indithatta el. (meg vitatkoznak rajta, de te biztosan bebizonyitottad mar azota.)

itt egy link, hogy honnan tudod beszerezni, ha nem lenne eleg, hogy mar lassan a sorbe is belerakjak.
www.vegsoc.org/info/omega3.html

amin nem vitatkoznak (remelem az Amerikai Dietetikus Szovetseg ajanlasa eleg lesz), hogy SEMMILYEN negativ kovetkezmenye sincs a vegan eletmodnak. ajanljak gyerekeknek, terhes noknek oregeknek, ferfinak es nonek. egyszoval mindenkinek ajanlott. kepzeld mar magyarorszagon is van olyan kardiologus, aki ezt ajanlotta az erszukuletes betegenek.

dehat te az igazi, a programozo, aki lekapcsolja maga utan a villanyt, te (vagy irjam nagy betuvel?)… szoval te majd mindenkinek megmondod, hogy mar reg betegnek kellene lenned, mert te ugy tudod, hogy ez rossz es a te tudasod F5 alatal frissul minden masodpercben.

rosszul tudod. ez teny. ne velem vitatkozz ezen, hanem olvass utana, es a szakamberekkel, ha kerhetlek. udvozollek a 21. szazadban. (ja mar a 20. sz-ban is azt mondtak, hogy egeszseges)

es attol meg olvasd el a linkelt tanulmanyt. ami aramot fogyasztasz az elolvasasahoz, azt megsporolhatod, ha a kovetkezo szendvicsedbe nem teszel parizert.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.07.14. 17:30:47

@GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google.": nem, nem egeszseges.

az allati feherjere az embernek szuksege van, mivel az ember mindenevo. es igen, vannak olyan BETEGEK, akiknek a hus idoszakos elhagyasat javsolja az orvos. de ok betegek. valoszinuleg olyan mertektelenul faltak a hust es csak a hust, ahogy a vegak faljak a zoldet es csak a zoldet.

az egeszseges emberi etrend allati es novenyi eredetu taplalekot is tartalmaz.

te, mint vegetarianus semmivel sem vagy jobb mint keresztanyam, akinek az volt a jelszava, hogy ami nem hus az csak mellektermek az asztalon. csak te a masik oldalon allsz, de ettol fuggetlenul semmivel sem vagy kevesbe szelsoseges, mint o volt:-)

Silent Bob 2010.07.14. 17:32:41

@GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google.": Azt mondd meg nekem, hogy a vegák miért olyan kibaszott agresszívek a nemvegákkal szemben? Nevessetek ki, hogy milyen hamar meg fogunk dögleni, de miért akartok mindig téríteni?

Halál Bika 2010.07.14. 17:41:17

Az olasz kismadárvadászokat is támogatjátok?

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.07.14. 17:41:48

@Silent Bob: ja es azert akarnak ennyire agressziven teriteni, mert a vegetarianus etrenddel az eroszakmentes filozofia is egyutt jar..;-)))))))))))

GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.07.14. 17:47:29

@az igazi Sipi: hat akkor mar megint az sok sok ember teved, veled ellentetben, aki azt gondolja, hogy allati feherjere nelkul teljes, egeszseges eletet lehet elni.

kerlek ne terjeszd ezt a butasagot. itt olvashatsza egy nagyon jo kis forditast ennek a mitosznak a torteneterol. utana is nezhetsz, konyvtarazhatsz es utana megvaltoztathatod a kijelentesedet is, mert amit mondasz, az nem igaz.

www.metta.eoldal.hu/cikkek/taplalkozas/a-feherje-tortenete
(nem en vagyok a site tulaja)

"az egeszseges emberi etrend allati es novenyi eredetu taplalekot is tartalmaz." – na meselj az aranyokrol. tudod en nem cafolom, hogy lehet egeszseges a mersekletes allati eredetu taplalek fogyasztasa, de azt biztosan allitom, hogy felesleges. plane, ha itt peldalozol nekem a kornyezetvedelemmel. olvasd el legalabb a zanzasitott cikket. remelem az UNEP-et nem akarod megcafolni.

hogy csipkleodjek. te semmivel sem vagy jobb, mint a te keresztanyad, mert nem vagy hajlando tudomasul venni, hogy rosszul tudsz valamit.

tudod mit. kuldjel nekem egy hasonlo hordereju szervezettol egy linket, ami azt allitja, hogy a vegansag egeszsegkarosito. ime itt az en linkem, ami azt mondja nem:
www.adajournal.org/article/PIIS0002822303002943/fulltext

varok.

Thresher 2010.07.14. 17:51:40

Tipikus PETA videó, nézni kell az édibédi és tündibündi fókácskák haláltusáját...Ettől függetlenül nagy geciség, de kérdezném vajon ekkora lenne-e a felháborodás, ha varacskos disznókat ölnének meg így...

Melleseleg ezen a fókák nagy része táplálék lenne (jegesmedve, orka), szóval sokuk így is-úgy is meghalna, csak közben sok ragadózónak felkopna az álla... És ugye a jegesbocs is milyen alanos!

GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.07.14. 17:52:52

@Silent Bob: ki akar teriteni? csupan kuldtem egy linket arrol, hogy milyen kornyezet karosito a mai modern iparosodott allattartas.

utana meg cafoltam az elhangzott badarsagokat amiket "az igazi Sipi" mondott.

amugy nem nevetlek ki, csupan zavar, hogy allatok szenvednek es halnak meg amiatt, mert kajakent kezelik oket, amikor felesleges. hogy mindezek felett meg borzaszto kornyezetkarosito is pazarlo ez az ipar, az mar azert valamennyire ram is tartozik nem?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.14. 17:55:36

@Halál Bika:

senki nem támogatja a vadászokat. a vadászoknak a kurva anyját.

megjegyzem a szélerőművek ezres nagyságrenddel több kismadarat ölnek le, mint az a pár, számomra érthetetlen hülye olasz.

és akkor nem beszéltünk a sok gyilkos németről, akik a polarizálós napelemeikkel milliónyi rovart tévesztenek meg, amelyek nem a vízre, hanem a napelemeikre petéznek!

szegény rovarok! szegény peték! gyilkos németek!

Thresher 2010.07.14. 17:58:35

Mellesleg ezek a vega hittérítők lassan olyan mint a szélsőjobberek:

Mindenki hülye, minden bajnak forrása a másik, és ha idézni kell, akkor elővesz olyan blogokat/oldalakat, amik eleve az ő álláspontját képviselik. (vagy fordítva)

A vegás honlapok lassan már semmivel sem jobbak mint a kuruc-info... (Össze is lehetne kapcsolni a kettőt... "a holokausztot csak a húsevő zsidók találták ki.")

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.07.14. 17:59:57

@GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google.": lassan irok, mert latom nem erted meg...

az em-ber min-den-e-vo.
te-hat a szer-ve-ze-te-nek szukl-se-ge van az al-la-ti e-re-de-tu tap-la-le-kok-ra is.

ha neked redos zapfogad van, mint egy marhanak, akkor te novenyevo vagy. nekem gumos, mint a sertesnek. tehat en mindenevo vagyok.

ugyanis a mindenfele modern vallasokkal szemben - ilyen a szcientologia es a veszett vegak is pl - nem te dontod el, hogy a szervezetednek milyen taplalekra van szuksege, hanem egy evolucios folyamat, aminek a vegen te allsz.

(elsuthetnem azt a poent, hogy ja, te nem a vegen allsz, a vegen en allok, de ez tul konnyu lenne;-))

es tolem annyi hulye szobatudost idezel ide, amennyit csak szeretnel. akkor is, ha zabhgegyezo egyesuletbe gyulve okoskodnak arrol, hogy a fekete igazabol feher, az eg a fold es igazabol a gravitacio is rosszul mukodik, mert felfele kellene esnie mindennek, csak mi eleve bunos emberek elkurtuk.

az emberi zapfog gumos. tehat az ember mindenevo.

tolem ehetsz fenyt, kihagyhatod az eletedbol a hust, akar a vizet is, en le-sza-rom.

de vegyel vissza az arcodbol, kicsirigo, mert a mindenevok elnek termeszetesen, nem a vegak. mi beken hagyunk, ha nem vagy ilyen agressziv barom, aki belekot az elo faba is, mert nem hisz abban, amiben te.

ezt tartsd szem elott, te elkurt bekeharcos:-)

hogy a vilagbeket nem azzal fogod megorizni, hogy nekitamadsz a maskent gondolkodoknak, hanem ha bekenhagyod oket, ocsisajt...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.07.14. 18:01:32

@Csönd-Nesz-Rizs.®: en speciel azert tamogatom a vadaszatot, mert Magyaorszagon nincs csucsragagadozo. szoval valahogy kordaban kell tartani a vadallomanyt, kulonben fezabaljak a kolest meg a salatat a vegak elol..;-)

Thresher 2010.07.14. 18:04:55

@GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google.":

Erdőket meg véletlenül se vágnak ki új búzamezőkért?

Mellesleg ha zavar a környezetkárosító ipar, akkor ne használj mobilt, festéket, motort....

Értem én hogy szíven viseled a Föld sorsát, de ne hidd azt hogy te szarod illatosabb mint másoké... Amíg itt élsz köztünk, addig ugyanúgy "bűnös" vagy mit mi, és egyáltalán nem leszel szentebb, ha a sok szemétből csak kicsit kevesebbet fogyasztasz.

GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.07.14. 18:07:24

@Thresher: csusztatunk, csusztatunk?! ertem, tehat egy American Dietetic Association, FAO, UNEP szintu nemzetkozi szervezet szokott a kurucinfo 'moge allni'.

es az fent emlitett szervezetek tanulmanyait kozlo vegetarianus eletmoddal foglalkozo oldalak mind hazudnak, amikor le merik kozolni, hogy az addigi allitasaikat most mar egy atfogo (remeljuk partatlan) tanulmanyban megerositettek.

hmmmm. valaki itt konspiral, de hogy osszemos a szajaize szerint dolgokat…

GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.07.14. 18:11:49

@Thresher: hat es mit eszik az allat amit megeszel? kicsit szar a feherjetranszformacios rata, ezert kurva sok gabonat. es az ivoviz is. skandallum!

es ha azt mondom, hogy 15-20%-al csokkentheted a szarod sulyat a bolygora nezve azaltal, hogy vegan leszel. az mar annyi, ami elo van iranyozva allambacsik altal valamikorra 20XX-re. ergo konnyebb/illatosabb a szarom.

Thresher 2010.07.14. 18:12:19

@GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google.":

Hmmmm...és akkor azért zavar az összehasonlítás, mert a kuruc.info MINDEN szava hazugság? Hát ez se egy értelmes gondolat. Mellesleg a stílussal simán lehetne ikerkapcsolat, kábé zsidózni szoktak olyan jóizűen mint húsevőzni...

2010.07.14. 18:17:23

Engem az zavar, hogy divat ilyen híreket betolni a médiába, totál eltorzítva.

Nem az a gond, hogy veszélyeztetett fajt ölnek meg, vagy hogy esetleg hobbiból ölnek állatot nem pedig kajáért, bőréért stb (mert KELL).
Hanem az a gond, hogy CUKI kis állatok meg kell haljanak mert mekkora gyilkosok egyesek. Nabazz... az ilyen menjen a plüssállatait ölelgetni...

Megmaradt egy sztori annó Bukarestből. Mondták, hogy több tízezer kóborkutya van a környéken, a polgármester (amúgy nagy paraszt) ki akarta nyíratni őket. Persze jött a sok állatvédő műcirkuszt csinálni.
De azért olyan hír is volt a tv-ben, hogy az 50 éves pasast egy falka megölte, szétmarcangolta egy este (értem én, éhesek voltak szegények). Mutatták a hullát, de ki volt photoshopolva a lényeg (gyakorlatilag az egész test) mert 5 órai híradóban mutatták.
Én kérem az elnézést, de én jellemzően az emberrel tartok...:) ha kell a kaja vagy a bőr vagy egyszerűen túl sok van, hajrá. Ha nincs semmi normális ok, akkor nem állatvédők, hanem a törvény dolga legyen...

Thresher 2010.07.14. 18:20:52

@GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google.":

Héló!

Azért azt kiszámoltad hogy ha leszokna az ember a húsról, akkor mennyivel több növény kéne? Egy növényevő állat majdnem egész nap eszik, ha be akarnánk pótolni az a tápanyagigényt ami a hússal kiesne, vajon nem lenne kicsit szűkös a bolygó?

India régen -mint minden ország- tele volt erdővel, de sok vega miatt az országuk nagyobb része szántó mint nálunk...És akkor India nem éppen kis ország.

A csökkenő állatpopulációktól már nem sír a szád? Csak a szarvasmarha szent állat neked is?

GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.07.14. 18:22:58

@az igazi Sipi: lassan irom. O L V A S S.

amugy meg mindig varom a linked te szobatudos.

nekem semmi bajom nem volt veld addig, amig hulyesegeket (tudomanyosan megcafolt allitasaidra gondolok) nem kezdtel el terjeszteni, es az en szobatudosaim (ismetlem, mint UNEP) erveit figyelmen kivul hagyod.

reszemrol ennyi. meg mindig all, ha egy epkezlab cafolo, linket kuldesz, hasonlo sulyban, mint amiket en, akkor ismet lesz mirol beszelni.

addig is kapcsolgasd a villanyt te szobatudos es hirdesd, hogy te milyen kornyezetvedo vagy.

meg egy kerdes. miert fogalmazta meg hivatalosan az EU egy egeszsegkarosito dieta leirasat?
The term ‘vegan’ should not be applied to foods that are, or are made from or with the aid of, animals or animal products (including products from living animals).

www.europarl.europa.eu/oeil/file.jsp?id=5592852

nem kell, tudom a valaszod. mert buta szobatudosok mondtak a buta politikusoknak, es nem kerdeztek meg az igazi Sipi-t. fanfarok razenditenek, en meg balra el.

Thresher 2010.07.14. 18:26:18

Mellesleg miért hiszi minden vega, hogy aki nem vegetáriánus, az csak húst zabál, és semilyen növényi eredetű táplálék nem megy le a torkán?

Kurva jó úgy támadni valakit, hogy közben részeben egyezik a vélemény...

Bobzen 2010.07.14. 19:09:44

A videó tanulsága gondolom az volt, hogy Kanadában szopás fókának lenni.

GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.07.14. 19:27:53

@Thresher: meg erre a kerdesedre valszolok, csak az erdekesseg kedveert.

"Azért azt kiszámoltad hogy ha leszokna az ember a húsról, akkor mennyivel több növény kéne?"

akkor ideznek egy 2000-ben publikalt magyarorszagi mezogazdasagi magazinbol:
"Amerikai (USDA) számítások szerint 1 kg hús termeléséhez átlagosan 4 kg gabona feletetésével indokolt számolni, mivel történelmileg viszonylag hosszú idõn át a legelõt és a tömegtakarmányokat fogyasztó szarvasmarha, juh és kecske állomány biztosította a húsfogyasztás nagyobb részét. napjainkra már egyre gyorsabb ütemben növekszik a sertés- és a baromfihús fogyasztásának aránya, s ez a tendencia továbbra is megmarad (1995-ben a baromfitermelés már meghaladta a marhahús termelését).
Amíg általában 180 kg éves gabonafogyasztást számíthatunk egy emberre, ugyanekkor a hús-, tojás- és tejfogyasztás érdekében az állatokkal az elõbbi gabonamennyiség 3-–4-szeresét kell elfogyasztatni. Ez az arány az USA-ban eléri a 900 kg-ot, az EU–15 fogyasztói szokásait alapul véve a 700-–750 kg-ot. Mindebbõl az következik, hogy a világ jelenlegi mintegy 2,1 milliárd tonna gabonatermelésébõl mintegy 900 millió tonnát takarmányozásra használjuk; ez az összes termelés mintegy 43%-a, s a részesedés tovább növekszik, miután a fejlõdõ és fejletlen országokban egyaránt emelkedik az állati eredetû fehérjék fogyasztása iránti igény"

"Az 5. ábrából kitûnik, hogy 1930-ban a gabonafelhasználásból 60% jutott takarmányozásra, 1960-ban 71% és 2000-ben már 78%."

közvetlen humán fogyasztásra (kg/fõ/év): 180 kg
takarmányozásra (kg/fõ/év): 690 kg

szerinted ha az a 78% eltunne (netan jelentosen merseklodne), akkor a megmaradta terulet, amin termeltek, nem fedezne, a megnovekedett emberei etkezesre szant gabona termoteruletet? vagy ugy gondolod, hogy 3-4-szer tobbet eszek, mint egy hust is fogyaszto ember?

akkor itt van megegyszer egy kellemes olvasmany:
www.guardian.co.uk/environment/2010/jun/02/un-report-meat-free-diet

Thresher 2010.07.14. 19:41:43

@GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google.":

Nagyszerű, csak az a difi, hogy a növényekben nem csak kevesebb tápanyag van, hanem kevesebb féle is... beleértve az egyéb járulékos jóságokat (nyomelemek, vitaminok)

Egy kiló hússal nem csak húshoz jutsz hozzá, hanem némi növényhez is, mert mivel az állatja azt ette, beépült a húsába... 2 in 1.

GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.07.14. 19:52:33

@Thresher: anyam borogass! es ha mar nem lesz noveny, amivel etetni lehet azt a szerencsetlen allatot, akkor mit fogsz megenni? es minek pazarolnad a mar igy is szukos termoreteget, ivovizet allatok kajajara, amikor meg tudod enni a novenyt, es teljeserteku kajahoz jutsz? azert ugorj neki a mar ketszer is linkelt cikknek.

ezen felul tudom ajanlani, ha mar ennyire erdekel… a nutritiondata.self.com/ -ot. kivalo grafikonjaik, adataik vannak, mindenfele kajara. basszus, valahogy csak eletben vagyok allati eredetu kaja nelkul is! (es nyugi, napont 6-10 km-t futok). mentem is. reszemrol tenyleg ennyi.

Thresher 2010.07.14. 20:01:41

@GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google.":

1, A számon biztos nem hangzott el az a mondat, hogy a vegák életképtelenek...de ha házat építesz, de hívjál vega kőművest.

2, Az állatartás kurvára nem zárja ki a növénytermesztést. Példának tekerj el a következő faluig...

3, "meg tudod enni a novenyt, es teljeserteku kajahoz jutsz?" Bullshit habbal, de gondolom erre is van valami speckó oldalad...

sourcerror 2010.07.14. 20:48:48

@GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google.":
Szelektíven olvasol:
(Wikipediáról)
...
In contrast, both the Swiss Federal Nutrition Commission and the German Society for Nutrition recommend against a vegan diet, particularly for children, the pregnant and the elderly.[88][89]

Intizar 2010.07.14. 20:57:55

@alt ofen: Evett Ön már malacot, borjút, bárányt, csirkét (bár az nem emlős). Ezek szintén fiatalkorúak. Nem tudom, miért éppen ez számítana.

qwertzuiop05 2010.07.14. 21:14:21

Ez ilyen canadicum lehet, vagy mi...
Szörnyű dolog, csak elítélni lehet ezt a mészárlást.

Répuszka 2010.07.14. 21:44:06

Gusztustalan egy állat az ember, az egész emberiség. Kivág, agyonver, kitermel MINDENT ezen a Földön, csak azért hogy luxusbundába járhasson, még egy vacakkal több legyen, amit el lehet adni... Elszomorító. Ennek a mértéktelenségnek előbb utóbb következményei lesznek, akkor már késő lesz...
Nem vagyok álszent, eszem húst, DE undorítónak találom azt,hogy egy állatot a bundája végett ölnek meg, kegyetlen módon. Ráadásul még arra sem képesek ezek a barbárok, hogy ha már megölik ezeket az állatokat, akkor valami humánusabb módon tegyék meg. Agyonverik őket egy kampós bottal, úgy, hogy utánna még percekig kínlódnak, mert arra sem képesek, hogy "rendes munkát végezzenek". Ha már megteszik akkor gyorsan tegyék, és hatásosan. A videó végén még szuszog szerencsétlen állat, ömlik az orrából a vér, és még a haláláért is meg kell hogy küzdjön...
Felfordult a gyomrom.

J_H_Mallory (törölt) 2010.07.14. 21:52:35

Jó meló, hol lehet jelentkezni?

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.07.14. 22:10:41

@GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google.": akkor konkrett leszek, nem irom tobbet korbe....

te szerencsetlen balfasz. jol atbasztak. belkerultel egy kurva szektaba akiknek nem tudom miert clejuk az eheztetesed, de te szerencsetlen barom nem eleg, hogy magadat tonkreteszed, nekunk tamadsz, akik normalisan, a biologiai szuksegleteinkenk megfeleloen taplalkoznak. fejezd ezt be. se nem jogod, se nem kotelesseged belepofazni masok eletebe ocsisajt, ugyhogy leulhetsz es kussolhatasz.

ha ilyen kurva nagy messias-komplexusod van, akkor eloszor nezz szet a sajat portadon, mert az, hogy vadidegen embereket basztatsz a vallasoddal eroszakosan, semmikeppen nem feltetelez kiegyensulyozott es harmonikus eletet.

na ezt megertetted vegre, baszod alasan?

tudom ennel sokkal rondabban is..:-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.07.14. 22:12:37

mennyi kepmutato el a vilagon..:-))

hejj, szornyulkodo jampecek.
hasznaltok klimat?

akkor a fokavadaszok hozzatok kepest ipari tanulok:-)

nyuszilurkó 2010.07.14. 22:14:42

@az igazi Sipi: teljes mértékben egyetértek. Ezek vagyunk Mi! A vadász csak egy eszköz a kezünkben. És azért verik bottal őket mert Mi egy golyó árával olcsóbban szeretünk hozzájutni a cuccainkhoz. Vagy a vadásznál marad a golyó ára és abból majd megveheti az általunk fejlesztett szoftvert a mobiljára. A rendszerszintű gondolkodás hiányzik az egészből. Valójában pont úgy élünk mint néhány millió évvel ezelőtt, csak a munkamegosztás erősen elferdítette a természetről alkotott képünket.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.07.14. 22:34:37

@nyuszilurkó: komolyan, neha annyira elkeseritonek talalom ezt az egeszet, hogy hihetetlen..

az az egy nyugtat csak meg, hogy ~30 ev mulva ugyis kihal a 75-80%-a az egesznek a tulnepesedes miatt es a maradekbol hatha valami ertelmesebb lesz..:-)

mondjuk ha meg is elem, akkor en ugyis az elsok kozott leszek, akit agyonvernek a nagy pofam miatt es hogy az utolso huskonzervet nem fogom csak az eletem aran odaadni, de ezt mar most is letojom, kozel 70 evesen meg aztan..:-)

Francekellregisztralni 2010.07.15. 01:00:25

@az igazi Sipi: Ha az olyan egyszerű lenne, hogy jééézusom üvegház hatású gázok ki meg be meg átbocsátása akkor elvileg ehetnél szenet is...de ez nem ilyen egyszerű.

Ez meg aztán üt: "az az egy nyugtat csak meg, hogy ~30 ev mulva ugyis kihal a 75-80%-a az egesznek"

Mond ti címeres állatvédők, hogy küzditek le azt az önellentmondást, hogy egy zászlóra írjátok a következőket?: Védjük az állatokat! Vissza természethez, mert az ember is állat! Hurrá, úgyis kipusztulunk!

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.07.15. 09:55:38

@Francekellregisztralni: valakivel keverhetsz, az elsokent jelentkeznek egy baseball utoert, ha a petasokra es greenpeacesekre lehetne ugy vadaszni, mint fokakra...

GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.07.15. 13:26:02

@az igazi Sipi: ha nem tudsz angolul es azert nem olvastad el, akkor nyugodtan elarulhatod. megprobalok mas linket talalni.

mas elolenyek indokolatlan elzarasa, szenvedese, es halala kello indok, hogy azt kerdezzem miert? ez a joreszt felesleges ipar es a kornyezetre gyakorolt (ezaltal ram is, hisz en is itt rohadok legkondi nelkul), mint mar fentebb tobbszor is linkelt karos hatasa miatt kerdezhetem, hogy miert? nem is tettem mast csupan felhivtam a figyelmed egy kardinalis problemara. nem mondtam, hogy csinald, csak azt mondtam, hogy ne dezinformalj masokat.

te azt allitod, minden konkret indok nelkul, hogy hulyeseg amit mondok. en meg alatamasztva cafolom a te mondandodat. szoval varok. addig is jo hosszabito kapcsolgatast.

GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.07.15. 13:28:10

@sourcerror: nem olvastam szelektiven, csupan nem olvastam a wikipediat. tok jo, hogy te igen. szepen utana is nezek a ket forrasnak. kosz.

GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.07.15. 13:41:59

@Thresher: 1. fogalmam sincs mirol beszelsz. (nem ertem, amit irsz)
2. Jujj. Nem a haztaji allattartas ellen szoltam, hanem az ipari miatt. Kulonbseg realizalasa?
3. Minek. Ugyse olvasod el, ugyse fogod fel, es ugyse tudod megcafolni.

amugy, ha az indiarol es a tehenekrol szolo kommentedet olvastam volna, valoszinuleg hozzad se szoltam volna. ezt csupan azert mondom, mert india top 5-os legnagyobb marhatarto es exportor a vilagon. a bor cuccaid valoszinuleg indiai marhabol vannak. es nem vagyok az ott talalhato vallasok egyikenek se kovetoje. de hogy is jon ez ide?!

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.07.15. 14:29:26

@GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google.": megvoltak a konkret indokaim:

ad 1. az ewmber az evolucio folyaman mindenevove fejlodott.
ad 2. ennyi eroszakos terites es pofatlansag utan a jehova tanuit is el szoktam zavarni a barcabitorlo anyjukba. ok akkor mar megertik vegre, hogy nem vagyok kivancsi az ordenare baromsagaikra.
ha a legeles kovetkezmenye az, hogy meg a jehova tanui nevu mentalis terrorszervezetnel is eroszkaosabb vagy, akkor ideje lenne vegre normalisan, ember modjara kajalnod, mert antiszocialissa valtal.

szallj le rolam. ne terits. fogd fel es ertsd meg, hogy soha nem fogok onszantambol lemondani a husrol, mert kell. heti 3x2-3 orat edzek kemenyen, napi 9-10 orakat dolgozom, a 190 centimhez 97 kilo vagyok, kb 3-5 kilo van rajtam feleslegben, ami 37 evesen nem szegyen imho. a testem tokeletesen mukodik, a hajlekonysagom, gyorsasagom es erom megkozeliti a 15 evvel ezelotti szintet.

semmi szuksegem arra, hogy megkinozzam a szervezetemet es felboritsam a metabolizmusomat. felfogod vegre? megerted vegre? azt valts meg es azt gyozkodd, aki keri. nekem kialakult vilagkepem es ertekrendem van es neked nincs jogod ezt eroszakosan megvaltoztatni, nics jogod beledumalni.

a linkjeidre meg ballisztikus ivben szarok, mint fentebb emlitettem. nem azert, mert nem tudok angolul, hiszen akkro ajelenlegi munkahelyemen sem dolgozhatnek, hanem azert, mert netto faszsag. soha, senki, semmilyen korulmenyek kozott, semilyen indokkal nem tudja megmagyarazni, hogy az emberi fogazat tevedesbol lett mindenevo fogazat. a mindenfele koldoknezo bolcseszek okoskodasa szamomra mindenfel racionalitast es evolucios szabalyt nelkuloz, elfogadhatatlan.

szoval le lehet rolam pattanni vegre. vedd ugy, hogy en vagyok az egyhazad satana es jobb, ha nem allsz szoba velem es rettegsz tolem, mert en vagyok a megtestesult gonosz.

Thresher 2010.07.15. 15:57:12

@GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google.":

1, A szövegértés egyéni szocprobléma
2, Realizálni? Minek, arányaiban mi különbség van a kicsi, meg az ipari állattartás/növénytermesztés között? Figyelj, mondom a kettő arányában!?
3, Aranyos vagy, de vagy tényleg kifogytál a grafikonokból, vagy olyan jó vitapartner vagy, hogy a cáfolat helyet már személyeskedő, és sértődött fasszságokat írsz. "ugyse fogod fel"...brühühü, ovónéni!
Fújd ki magad....

Az uccsó bekezdés meg maga a sírvaröhögős jackpot:
"ha az indiarol es a tehenekrol szolo kommentedet olvastam volna, valoszinuleg hozzad se szoltam volna."

Most akkor vagy olvastad a tehenes kommentemet, és nem írtál vissza, vagy nem olvastad a tehenes kommentemet, és visszaírtál... Csak mivel épp a visszaszólásodra szólok vissza, ezért az utóbbi lehetőség maradt, csak azt nem értem honnan tudod hogy a kommentem tehenes volt, ha el se olvastad...

"es nem vagyok az ott talalhato vallasok egyikenek se kovetoje. de hogy is jon ez ide?!"
Kéééész... kékhalál, error, kéremkapcsojjaki... melyik betűhalmazom keverte ide a vallást te féleszű???

Én már kiröhögtam magam eléggé, fegyvertelenekkel meg nem folytatok szellemi csatát.

Üdv: Egy bolygógyilkos.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.07.15. 16:34:32

@Thresher: a vallast en kevertem oda, mert ez amit o csinal az mar terites es mivel a tudast o is hittel potolja, igy ugy gondolom, megall a vallasi hasonlat..;-)

Thresher 2010.07.15. 17:58:33

@az igazi Sipi: Akkor enyhén lefagyott a figyelme a gyereknek, ha a te válaszodat nekem írja...

2010.07.17. 13:14:19

Egy másik link, mert ez le lett tiltva:

www.youtube.com/watch?v=0vDuG8ZtQKU

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása