Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gyönyörű Csepel bringák

Mindig jó érzés érdekes, izgalmas és szép hazai kezdeményezésekről beszámolni. Ezúttal az egyik kedvenc nemzetközi design oldalamon, a Fubiz.net-en bukkantam rá egy érdekes kampányra. Azt tudtam, hogy egy lelkes csapat igyekszik új életet lehelni a Csepel márkába, és Csepel Royal néven elsősorban a fixie bicajokra koncentrálva próbálja meg leporolni a régi márkát.

De ezúttal nem csak a szép kerékpárjaik miatt kerültek a figyelem középpontjába, hanem a szintén hazai, Suppré-Neopaint stúdióval közösen elkészített anyaguk miatt. A Lookbooknak nevezett, a márka vizuális megjelenését népszerűsíteni hivatott anyag egy kopmlett vizuális orgazmus, amit igazából nem lehet, de nem is kell magyarázni. A csepel Royal alkatrészei színes, mozgalmas, érdekes kompozíciókba vannak rendezve, amelyeket én bármeddig el tudnék nézegetni. Remélem nektek is tetszik. Az összes kép és egy szép bicaj a Tovább után!

 

 

 

Címkék: hungarikum látvány

2012.04.21. 10:45 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr924464160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása