Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Online élvezkedés vagy rákellenes tréning?

Akárhányszor is nézem meg erről az online kampányról készített bemutató filmecskét, akkor sem tudom meggyőzni magam arról, hogy azon kívül, hogy a férfiak jókat röhögtek, miközben egy kissé kiélt fejű nő mellét cibálták jobbra-balra, bármilyen konkrét hasznot hajtott volna ez az akció. Az egyik lengyel mellrákellenes szervezet ugyanis azt találta ki, hogy úgy próbálja meg felhívni a férfiak figyelmét a mellrák elleni harc és az azt szolgáló mellvizsgálat fontosságára, hogy a legősibb ösztöneikre épít. Kiválasztottak néhány erotikus vagy pornószájtot, amelyeken a hagyományos csöcsösnős képek között elhelyezték a saját képüket, ami első ránézésre semmiben nem különbözött a többitől. Rákattintva a nem éppen hamvas menyecskére, egy flash alkalmazáshoz jutottak (ezt nem tudom beágyazni, de itt elérhető), ahol arra buzdították őket, hogy cibálják meg a hölgy kebleit, amihez még instrukciókat is kaptak...

A mellekre kattintva valóban meg lehetett fogni és arra lehetett húzni azokat, amerre csak akartuk, miközben a cicik egész élethűen rugóztak jobbra vagy balra. A készítők szerint rettenetesen hasznos volt a kampány, mert a Edyta mágikus mellein 175 000 férfit "képeztek ki szakszerűen" arra, hogyan kell csomókat keresni a mellekben. Ezzel szerintük nem kevesebb, mint 6 millió eurót spóroltak meg, mivel ennyibe került volna mindenezen díszhímek tréningje, ha egy tanfolyam keretében sajátították volna el ezeket az ismereteket. De egy pornószájton kalandozó férfi valóban azért pöckölgette volna Edyta melleit, hogy aztán az így megszerzett tudást majd a partnerkapcsolatában kamatoztassa? Valóban nyitotottak ilyen üzenetek befogadására ezeken az oldalakon? És valóban alkalmas lenne egy egészen bugyuta megoldás arra, hogy a gyakorlatban is használható ismereteket adjon át? Én kétlem. De próbáljátok ki eredetiben, és mondjátok meg ti.  

Check out these boobs! from nienaut on Vimeo.

via:copyranter

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr282023344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Blowfish 2010.05.22. 21:23:44

Juhú! Most már tudom, hogyha csomót akarok keresni a barátnőm mellében, akkor csak le kell fotóznom meztelenül, photoshopolni kicsit, majd animálni flashben, pár sor action script, és máris diagnosztizálhatok kurzorral.

Ha ez Lupussal is működne Dr. House elmehetne árufeltöltőnek.

Trail 2010.05.22. 21:41:10

Ez viszi a hét ostobasága díjat. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy mi kerül hat millióba egy ilyen tréningen, illetve, hogy miért nem inkább a hölgyeknek tartják.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2010.05.22. 22:25:46

@Trail:
A 6 milla az a felszorzott összeg, egy férfiember kiképzése szerintük 35 ojró. Azért a férfiakat, hogy ők is segítsenek. Szinte látom magam előtt a férfiakat, akik Ingyen mellrákszűrés feliratú pólóban sétálnak majd az utcán.

2010.05.22. 22:43:43

Doctorhouse nem akar árut feltölteni, inkább laptopot szerel :)

cyd 2010.05.23. 03:02:39

@Mr. Blowfish: De hát soha sem lupus ;)

Dr Keynes 2010.05.23. 03:46:09

Nem lennék ennyire szkeptikus az eredményt illetően két okból: 1. Az ilyen WOM publicitás miatt nem csak a magukat cibálni vágyók látják, vagyis a baromságuk pozitív publicitást ad nekik. Biztos a helyi fókusz is beszámolt róla.
2. Aki megnézte, elolvasta, az megjegyzi azt az egy mondatot, ami ebben izgalmas: vegye észre ha valami gond van. Ha nem is jegyzi meg a pontos mozdulatot, talán odafigyelősebb lesz.
Mondjuk meg sem közelíti a stresszlabda ötletességét és hatását, amit korábban láttunk itt (addict.blog.hu/2009/03/28/stresszlabdaval_a_mellrak_ellen), de a figyelmet legalábbis rábírja pár napig a témára.

Dr Keynes 2010.05.23. 03:47:04

Esetleg a kampány zseniálitását az adja, hogy nem is a mellrákellenesek, hanem az "előjátékot a szex előtt" nőmozgalom szponzorálja a háttérből. :)

odamondó 2010.05.23. 06:25:22

ha érteném mi lenne a táblákra irva még lehet tudnék is véleményt írni.

É2I 2010.05.23. 10:54:40

"egy kissé kiélt fejű nő"
Ad egy:
Tíz év múlva örülhetsz, ha majd szóba állnak "ilyen" nők veled, köthshög.
Ad kettő:
Biztos, hogy minden pornó site hirdetésre rá kell kattintanod?
Ja, hogy igen: első pont -10 év.
Ad három:
Valóban bugyuta reklám -ki az aki szex közben rákot vizsgál? -, ugyanakkor legalább néhány ember életét megmentheti. Bár szerintem inkább a nőknek kellene szélesebb körű felvilágosítás, hogy ne szégyelljék kitapogatni a melleiket. Ugyan is a saját melleikkel ők találkoznak a legtöbbször.

pdstudio.info · http://www.pdstudio.hu/ 2010.05.23. 11:32:04

Free Mammo. Place boobs here plsthx.

Liz@Bunny 2010.05.23. 19:40:16

Én úgy hallottam, hogy a hererák is nagyon gyakori...
Szerintem is hamarabb jut erről a férfiak eszébe az előjáték, mint a mellrák, de ha ezzel rávilágítanak arra, hogy a kellemes mellesleg mennyire hasznos is, akkor szerintem nagy baj nincs vele. Én mindenesetre örülnék, ha a barátom napi rutinjába belekerülne ez az apró vizsgálat is... Pláne ha ezzel az életemet is megmentheti. Nem hangzik olyan rosszul.

NIN|JA (törölt) 2010.05.24. 08:46:34

Nagyon hatasos. Egeszen megkivantam, hogy valaki megtapogassa az enyemet is.;)
Vegulis van amit jobb egy ferfiemberre bizni...

Egyebkent a kihelyezessel hibaztak szerintem, pedig jo lenne az otlet.
Latom az atlag par jelenetet magam elott, ahogy a pasi tapogat, a no meg megkerdezi, hogy Dragam, honnan vagy ilyen jol ertesult?...es itt borul a remek koncepcio, meg akkor is ha a nok nagy tobbsege ugy van vele, hogy a pasija inkabb pornosite-okat nezegessen, mint hus-ver lanyokat.
Az is jo lehet, amikor az elojatek kozben, tenyleg talal csomot a vizsgalatot vegzo. Jo vagy baby, de holnap menj el mammographiara szerintem!

Abban az esetben, ha nem tartos kapcsolatban tortenik, akkor meg kinosabb lehet. Pl. Az egy ejszakad kaland utan a pasi ir egy sms-t a csajnak?

En azt hiszem lehetett volna ezt sokkal szolidabban is eloadni, arrol nem is beszelve hogy ez igy komolytalan.

NIN|JA (törölt) 2010.05.24. 09:02:49

A lanyoknak meg lehetne Miert nem fogod meg a mellem? feliratu polokat osztani.

Keszitek is magamnak gyorsan egyet!

NIN|JA (törölt) 2010.05.24. 09:19:03

@É2I: az "ilyen" nok nem a szoba allasrol hiresek.;)

grezoo (törölt) 2010.06.03. 13:53:05

Szerintem ebben csak és kizárólag az a lényeg, hogy továbbküldd.. nem számít a többi, ezért kellett ilyenre csinálni.. És én is láttam... És én is tovább küldöm... :-)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása