Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gigavuvuzela, iPhone-vuvuzela

A vuvuzelát vagy csak imádni vagy csak gyűlölni lehet (inkább az utóbbi), ami valószínűleg attól is függ, melyik oldalán áll az ember, hiszen a fújásában még csak-csak lehet valami öröm, hallgatni viszont rosszabb mint Lexikét az Anettka Space Projetes bejelentkezéseiben. A meccsek közben én már egész megszoktam, valahogy hozzátartozik ennek a vébének a hangulatához. Amikor például arról álmodtam tegnap, hogy a döntőben Szlovákia egy sima hármassal intézi el a brazilokat, a rámálomból felriadva még arra is emlékeztem, hogy a meccs közben végig hallottam a vuvuzela hangját. Nem csoda, ha egy ilyen ikonikus eszközre mindenki ráugrott és próbál belőle hasznot haúzni. Ha szeretnénk, akkor lehet például saját iPhone vuvuzelánk, amit letöltve a meccsek között is az őrületbe kergethetjük a kollégákat és barátokat. Én már be is szereztem a Pocket Vuvuzela névre hallgató appot, ami sokat segített abban, hogy gyorsan és sok ellenséget szerezzek a környezetemben.

Persze ez eltörpül amellett a gigavuvuzela mellett, amelyet a vébé egyik főszponzora, a Hyundai megrendelésére készítettek el. Az egyik háztetőn felállított, és a havasi kürtről koppintott vuvuzelával egy egész várost az őrületbe lehet kergetni, bár nem tudom, hogy ettől miért javulna a koreai cég megítélése.  Persze, ha a mi válogatottunk intézte el volna a görögöket, én se izgatnám magam ilyen apróságokon, hanem boldogan dudálnék bárkinek a fülébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr732076312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liz@Bunny 2010.06.12. 17:34:17

én támogatnám a "hangszer" melódiájának csengőhang formájában történő alkalmazását is... Ne hogy már csak az iPhone-osok barátkozzanak könnyen! :)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2010.06.12. 18:41:34

"Amikor például arról álmodtam tegnap, hogy a döntőben Szlovákia egy sima hármassal intézi el a brazilokat, a rámálomból felriadva még arra is emlékeztem, hogy a meccs közben végig hallottam a vuvuzela hangját."

És az álmokból néha valóság lesz!

Ju$t an0th3R $taR^ 2010.06.14. 15:43:36

én már le is töltöttem, azóta nem tudom abbahagyni :D

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása