Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Munkahelyen Calippót nyalni zaklatás?

Az, ha egy férfi főnök állandóan sikamlós megjegyzésekkel és célozgatásokkal bombázza a titkárnőjét, esetleg egy céges buliban kicsit kapatosan megmarkolja a fenekét, nyilván nem kérdés, hogy munkahelyi zaklatásnak minősül. De mi van akkor, ha egy női alkalmazott túl nagy beleéléssel, szexi mozdulatokkal, aprókat nyögdécselve a gyönyörtől fogyasztja el az irodaház aljában lévő kisboltban vett jégkrémjét. Ha szándékosan, a többieket provokálva teszi mindezt, akkor talán, de ha nem, a többiek mégis annak veszik a heves kalippózást akkor már nem? Vagy mégis? Ki tudná ezt megmondani? Hát a finn ügyvédek szövetsége (ügyvédi kamara)! Már legalábbis a legújabb hirdetésben ezt ígérik, valamint azt, hogy ők minden jogi kérdésre tudják a választ. Érdekes módja ez a szakértelem kommunikálásának, megnézném a hazai csapatot, mit szólnának egy ilyen reklámhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr433278064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Aullah 2011.10.04. 18:21:45

Ha már tudják a választ, akkor igazán megmondhatták volna.

Karipapa01 2011.10.04. 18:59:54

Amíg a "Szexuális zaklatásra intenzíven ösztönző kihívó viselkedés" definíció a törvénykönyvekben mint büntetőtétel nem szerepel, addig kár polemizálni a dologról! Baromság az egész.

kyanzes (törölt) 2011.10.04. 19:03:52

Csak ha te is nyalni kezdesz.

Styxx 2011.10.04. 19:25:24

Ez csak egy jópofa reklám a jólétben dagonyázó finn rokonainknak, de elmondom, hogy mi a SZOPÁS:
Hogy a Budapesti Ügyvédi Kamara jelenleg regnáló elnöke szolgáltatói kamarával kampányolt, majd miután megválasztották az első dolga az volt, hogy kivágta a meglévő elnöki titkárnőt, mert nem beszélt nyelveket. Eddig oké, XXI.század rulez, DE! a saját irodájából átvette a kamarába a korábbi német, francia és angol levelező titkárnőjét, hogy fizesse a kamara (vagyis az ötezer kis ügyvéd a tagdíjából). Persze biztos én vagyok a paranoiás és még véletlenül sem dolgoznak kamarai munkaidejükben az Elnök Úrnak.
Na, akkor erre varrjatok gombot: a kamarai pénztárosnőnél befizettem (volna) a tagdíjat, de a pénztárosnő percekig telefonált: Elnök Úr így, Elnök Úr úgy, na vajon miről? B+, az Elnök Úr ügyvédi irodájának a bevételéről, hogy hová könyvelje. Vagyis a kamarai alkalmazott pénztárosnő a kamarai munkaidejében az Elnök Úrnak privátilag könyvelt.
Szolgáltatói kamara? Akkor ne legyen kötelező a tagság, hanem a kiváló szolgáltatások fejében legyen kamarai tag önként az ügyvéd, ha akar.
Bocs az offért, csak magas labda volt.

Karipapa01 2011.10.04. 20:07:37

@Styxx: "Ez csak egy jópofa reklám a jólétben dagonyázó..." bejegyzésre:
Ez tényleg kicsit off, mert a Munkahelyi Terror, vagy a Homár blogon lenne a helye, vagy hasonlón. Ellenben téged az említett pénztárosnő igaziból valóban szexszuálisan zaklatott, hiszen a páros nyelvvel történő nyalása közben valóban szopásra kényszerített -:) Esetleg a nemi erőszak is megállna, ha bátor vagy, megpróbálhatod! De ne tedd, mert az aranyszabály, hogy fölfele csak nyalni szabad, rúgni nem!!! Nyeld le, mint egyszeri titkárnő az ondót, csak ne a szeretteiden csattanjon az ostor. Máskorra több szerencsét!

is 2011.10.04. 20:07:49

@Styxx: véletlenül bekapcsolva maradt telefonrögzítő. valahogy a kabátzsebben elindult.

flippant 2011.10.04. 20:56:50

@Styxx: Az a szopás, hogy hunvaldot kiengedték a sittről és most a birka 2/3-ad pofájába röhög.

penelope garcia 2011.10.04. 22:07:12

Ugyan már. Egy Calippo-ról az ember lányának legfeljebb a macskapöcse paprika jut eszébe, nem egy rendes fallosz.

Smafu 2011.10.05. 00:25:35

Nahát, micsoda homofób, szexrasszista, kirekesztő megfogalmazás az, hogy:

"Mi van akkor, ha egy NŐI alkalmazott túl nagy beleéléssel fogyasztja el a jégkrémjét?"

Miért van az, micsoda túlhaladott sztereotipia, hogy egy ilyen szituról szólva, csak egy NŐ jöhet szóba???

Méghogy egy női alkalmazott! Egy LMBT (leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű) identitású alkalmazott, az smafu? Az ilyen nem jöhet szóba?

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása