Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Profi álláskeresés az addicton

A blogot már a kezdetektől fogva igyekeztem arra is felhasználni, hogy az erre tévedő reklámosok vagy reklám iránt érdeklődők az érdekes információk mellett hasznosakkal is találkozhassanak. Ezért indítottam el másfél évvel ezelőtt a jobaddict kezdeményezést, amelynek keretében először a twitteren, aztán itt a blogon és a facebookon adtam lehetőséget arra, hogy a cégek, akik valamilyen reklámmal kapcsolatos pozícióba embert keresnek, itt is közzétehessék a hirdetéseiket, persze ingyen. Ezen a jövőben sem fogok változtatni. Ami változni fog az az, hogy ezentúl nemcsak a direkt nekem küldött reklámos illetve marketinges állásajánlatokat fogjátok megtalálni az oldalon (és hamarosan a facebookon is), hanem szinte az összeset. Mától ugyanis a jobb oldali sávban egy oldaldobozban a profession.hu legfrissebb marketinges és reklámos álláshirdetései fognak futni. Így elég lesz majd egy pillantást vetni ezekre, miközben valamelyik aktuális reklámot böngészitek itt a blogon, és máris láthatjátok, keres-e éppen titeket valaki. Használjátok egészséggel, keressetek jól!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr112632290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2011.02.02. 17:16:08

Azt elfelejtettem mondani, hogy ha valaki itt talál munkát, az egyévi jövedelmét nekem kell, hogy adja. Ez így fair nem?:)

sandorka00 2011.02.02. 22:32:13

hamár nemtudod ezek után, hogy igyál-e ma este:
www.igyakemaeste.eu

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása